Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
24°C
5°C
Oceni objavo

Usposabljanja za računovodje, tečaji tujih jezikov, opremljeni prostori za podjetnike

Ljudska univerza Šentjur nudi široko paleto različnih izobraževanj

V mesecu marcu načrtujemo izvedbo usposabljanja za pridobitev NPK računovodja/računovodkinja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode.

Cena usposabljanja znaša 488,00 €, cena preverjanja in potrjevanja pa med 225,00 € in 244,00 € (odvisno od števila kandidatov).

Toplo vabljeni k prijavam na tel. 03 747 16 70 ali preko e-naslova: info@lusentjur.si. Vabimo vas tudi, da o usposabljanju obvestite še ostale morebitne zainteresirane.
 

V prihodnjih mesecih načrtujemo še naslednja izobraževanja in delavnice:

  • računalniško opismenjevanje,
  • finančno opismenjevanje,
  • jezikovni tečaji (angleščina, nemščina, francoščina, italijanščina, ruščina),
  • treningi asertivnosti,
  • še več izobraževanj na spodnji povezavi ...

Kliknite za več informacij.

 

S prostori v podjetniškem inkubatorju do lažjega začetka vaše podjetniške poti

Ne veste, kje bi začeli svojo podjetniško pot? Podjetniški inkubator Šentjur je pravi odgovor.

Podjetniški inkubator Šentjur nudi opremljene poslovne prostore po ugodnih cenah najema ter svetovanja s področij, s katerimi se mladi podjetniki srečujejo. Trenutno nezasedeni prostori so veliki od 11 do 20 kvadratnih metrov.

Kliknite za več informacij.

 

Odpiramo prijave za novo skupino mladih iskalcev zaposlitve

Po uspešno zaključenem delu s prvo skupino mladih iskalcev zaposlitve vam ponujamo možnost, da se vključite v novo skupino.

Novi skupini desetih motiviranih brezposelnih mladih iz Celjske regije bo dana priložnost, da se vključijo v nov krog programa za mlade iskalce zaposlitve Ključ.
Poleg izboljšav življenjepisa, pisanja prošenj in simulacij razgovorov s kadrovnikom, bomo s pomočjo delodajalcev mladim postavljali izzive.
Mladi bodo imeli teden dni časa, da ob pomoči mentorja iz izbranega podjetja predstavijo svojo rešitev na izziv podjetja ter tako na praktičen način pokažejo svoja znanja in izkušnje.

Kliknite za več informacij.

 

Če ne želite prejemati mesečnih novic Razvojne agencije Kozjansko, Turistično informacijskega centra Občine Šentjur, Mladinskega centra Šentjur, Ljudske univerze Šentjur, Podjetniškega inkubatorja Šentjur in LAS od Pohorja do Bohorja, kliknite gumb odjava.

Razvojna agencija Kozjansko, Ulica skladateljev Ipavcev 17, 3230 Šentjur
info@ra-kozjansko.si | www.ra-kozjansko.si

Oglejte si tudi