Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Povzetek Javnega razpisa za sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva (2016-2018)

Povzetek Javnega razpisa za sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva (2016-2018).
Razpis Produkti turističnega gospodarstva - Javni razpis za sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva (2016 - 2018)
Razpisovalec Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Predmet javnega razpisa: - sofinanciranje izvedbe aktivnosti za razvoj in promocijo novih in inovativnih turističnih proizvodov turističnega gospodarstva, ki temeljijo na principih trajnostnega razvoja ter s tem okrepiti konkurenčnost in kakovost na vseh področjih in na vseh ravneh slovenskega turizma. - pri aktivnostih vezanih na umestitev turističnega proizvoda na trg je poudarek na digitalnih vsebinah - turistični proizvod je po tem razpisu kombinacija izdelkov in storitev, ki so namenjene za zadovoljitev potreb turistov v povezavi z njihovim obiskom turistične destinacije - pod pojmom nov turistični proizvod se po tem razpisu smatra turistični proizvod, ki ga prijavitelj do sedaj še ni imel v svoji ponudbi in s katerim dviga kakovost svoje ponudbe in prispeva k večji pestrosti ponudbe turistične destinacije. - pod pojmom inovativen turistični proizvod se po tem razpisu smatra turistični proizvod s karakteristikami, ki ga razlikujejo od podobnih turističnih proizvodov na trgu (pod trgom je mišljeno vsaj območje Slovenije) in vsebuje elemente nenavadnosti, izvirnosti, sistemskega poslovnega razmišljanja in promocije slovenskega turizma. Upravičeni stroški: Stroški storitev zunanjih izvajalcev: 1. svetovanje, 2. oblikovanje (grafična podoba vsebin), 3. digitalna prenova obstoječih ali vzpostavitev novih digitalnih komunikacijskih orodij, 4. oglaševanje, 5. specializacija. Upravičenci: - gospodarske družbe - samostojni podjetniki posamezniki - zadruge s področja turizma Višina sofinanciranja: - do 70 % upravičenih stroškov vendar največ do 200.000 evrov - sredstva se dodeljujejo po pravilu "de minimis" - Minimalna vrednost upravičenih stroškov projekta je 30.000,00 evrov. Višina sredstev: 4.199.142,18 EUR

Rok 10.08.2016, 7.12.2016, 22.2.2017

Povezava: http://www.mgrt.gov.si/si/kako_do_sredstev/objavljeni_razpisi

Kontaktna oseba: Alojz Posedel; alojz.posedel@gov.si, Darko Sajko; darko.sajko@gov.si

Oglejte si tudi