Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

»POVEZOVALNA CESTA NARAVNIH DANOSTI IN KULTURNE DEDIŠČINE KOZJANSKEGA – ODSEK REPUŠ – JEZERCE – 2. FAZA IZVEDBA ZGORNJEGA USTROJA«

Naročnik vse zainteresirane ponudnike vabi, da na podlagi javnega razpisa predložijo ponudbo, v skladu z Zakonom o javnem naročanju – ZJN-3 (Uradni list RS št. 91/2015) in navodili za izdelavo ponudbe iz razpisne dokumentacije.
Za pravočasne bodo štele ponudbe, ki bodo prispele na naslov OBČINA DOBJE (oddaja v tajništvu), Dobje pri Planini 26, 3224 Dobje pri Planini, do 20.06.2016 do 12:00 ure.
Javno odpiranje ponudb bo potekalo isti dan ob 14:00 uri v prostorih naročnika.
Ponudbe morajo biti oddane v zaprti ovojnici z oznako »NE ODPIRAJ – PONUDBA ZA »Povezovalna cesta naravnih danosti in kulturne dediščine Kozjanskega – Odsek Repuš – Jezerce – 2. faza - Izvedba zgornjega ustroja«. Na ovojnici mora biti jasno označen naslov ponudnika. Ponudnik lahko uporabi obr-1, ki ga nalepi na ovojnico.
Upoštevane bodo ponudbe, ki bodo prispele pravočasno in bodo pravilno označene. Če ponudba ni predložena v zgoraj navedenem roku v tajništvu naročnika, se šteje, da je bila predložena prepozno. Prepozno ponudbo naročnik po končanem odpiranju ponudb neodprto vrne ponudniku z navedbo, da je bila prepozna.
NMV1 je objavljeno na Portalu javnih naročil pod oznako JN002154/2016.
Dokumentacijo najdete na spletni strani Občine Dobje pod zahivkom Razpisi.

Oglejte si tudi