Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Prihaja poletje. Bi čisto nov fotoaparat?

Bi fotoaparat popolnoma brezplačno? V uredništvu Računalniških novic imamo enega odveč. V sodelovanju s podjetjem Sgermobil smo namreč pripravili nagradno igro v kateri igra glavno vlogo povsem nov fotoaparat znamke Samsung.

Samsungov kompaktni digitalni fotoaparat Galaxy EK-GC100 se ponaša s senzorjem BSI CMOS s približno 17 milijoni slikovnih točk, 21-kratnim približevanjem in optičnim stabilizatorjem. Zajete trenutke boste lahko pregledovali na velikem, 4.8-palčnem HD Super Clear LCD zaslonu z ločljivostjo 1280x720 točk in kar 16 milijoni barv.

Gre za več kot le za fotoaparat, saj je fotoaparat Galaxy opremljen z mobilnim čipovjem s štirijedrnim procesorjem in 8 GB spomina. Kot vse ostale naprave družine Galaxy je tudi na fotoaparat naložen operacijski sistem Android. Nenazadnje velja omeniti kopico možnosti povezovanja. Fotoaparat Galaxy podpira povezovanje v 3G mobilno omrežje, Wi-Fi, Bluetooth in KIES brezžično povezovanje z zunanjimi napravami.

Zagotovo si ga želite in vse kar morate narediti je, da s klikom na povezavo TUKAJ pustite svoje podatke in z malo sreče bo nagrada konec junija vaša. Sodelujete lahko tako uporabniki družabnega omrežja Facebook, kot tudi tisti, ki na tem družabnem omrežju še nimate ustvarjenega profila. Nagradna igra traja do vključno 26. junija 2016. 

Oglejte si tudi