Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Gradite vašo lokalno skupnost

V poplavi novic iz celotnega sveta hitro pozabimo na pomen novic iz domačega okolja, ironično smo bolje in hitreje obveščeni o tem kaj se dogaja na drugem koncu sveta, kot o tem kaj se dogaja tako rekoč »za vogalom«. Verzel skušamo v Občini Destrnik zapolniti s spletnim portalom MojaObčina.si

MojaObčina.si, ima cilj združiti lokalne novice v vaše občine  in na enem mestu ponuditi največji izbor  tistih novic, ki jih le stežka najdemo v osrednjih medijih. Portal za Občino Destrnik že živi na naslovu www.mojaobcina.si/destrnik, spletno stran si lahko ogledate tudi na pametnih mobilnih napravah, o dogajanju v občini pa ste lahko obveščeni tudi preko tedenskega mailinga.

 

Vsebine pa niso le v vsakem trenutku  vidne na spletu, občani lahko z vsebinami tudi sami upravljate. Ponudba lokalne spletne skupnosti MojaObčina.si je predvsem zanimiva za vsa društva in organizacije, ki za svoje domače okolje veliko storijo, le stežka pa pridejo do medijev, da bi o njihovem delovanju izvedeli tudi drugi.

 

Vabljeni ste torej vsi iz raznih ustanov, zavodov, šol, društev, krajevnih skupnosti, ki ste že zadolženi za pisanje oziroma obveščanje, ali pa bi to še radi postali, da se na spletni strani registrirate in pričnete s pisanjem.

 

Urejanje vsebin na portalu je enostavno in hitro, za več informacij pa si oglejte spletno stran MojaObčina.si.

 

Registrirajte se, prejeli boste potrdilo o prijavi in preko te aplikacije vnašali prispevke, slike, kot tudi napovedi dogodkov. 

 

Veselimo se vaših objav.

 

Ekipa MojaObčina.si

Oglejte si tudi