Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Šesti PR teater

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) je neprofitno društvo, ki združuje študente komunikologije in jim omogoča pridobivanje novih znanj. Tudi letos pripravljajo svoj največji dogodek PR teater - Študentsko konferenco o odnosih z javnostmi.

Že šesti PR teater bo poskrbel, da bo 17. november v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede v Ljubljani nepozaben. Letošnja edicija bo postregla z vizionarskimi potezami in odgovori na vprašanje, zakaj je v komuniciranju vsaka poteza ključnega pomena!  Za vas so na spletni strani www.pr-teater.si razkrili že večino govorcev, ki vam bodo predstavili nove PR trende ter delili šahmat nasvete za uspešno komuniciranje.

Svoje znanje in izkušnje bo delil Gregor Zalokar, ki je sodeloval pri projektih Ultra Europe Split, Flow festival in Panč festival ter je trenutno vodja medijskega komuniciranja v ljubljanskem klubu Cirkus. V šahovnico znanj bo svoj košček dodala Mojca Ocvirk, strokovnjakinja s področja komuniciranja in upravljanja dogodkov, ki skrbi za veliko znamk – od Trnfesta do Philipsa. Prisluhnili bomo Katji Krasko Štebljaj, vodji Službe za odnose z javnostmi pri podjetju ELES, po srcu pa tudi športnici, ki skrbi za komuniciranje v športu. Ne bo manjkal tudi Krešimir Macan, bivši svetovalec za komuniciranje hrvaškega premiera, zdaj pa ima svojo PR agencijo Manjgura. Zbranim na 6. PR teatru pa bo spregovoril tudi Luka Dolar, predstavnik za odnose z javnostmi Anžeta Kopitarja, ki skrbi tudi za uradno blagovno znamko Anžeta – AK11. Pripravljajo tudi okroglo mizo in dve delavnici, na kateri bo potrebna predhodna prijava.

Prijave na konferenco so že odprte. Do osmega novembra si lahko s prijavo zagotovite early-bird kotizacijo, ki za študente znaša 10 evrov, za zaposlene pa 15 evrov.

Naredite strateški premik na vaši šahovnici znanja in pohitite s prijavo na www.pr-teater.si. PR teater lahko spremljate tudi na Facebooku in Twitterju. Za vas imajo vedno sveže in zanimive objave.

 

Oglejte si tudi