Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
0°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Množično ponovoletno praznovanje ob 5- letnici občine

Župan občine Cirkulane Janez Jurgec je bil v soboto, 7. januarja gostitelj ponovoletnega praznovanja, na katerega je povabil svoje sodelavce, občinski svet, delovna telesa občine, nadzorni odbor, poslanca DZ Branka Mariniča, dekana Emila Dreva, predstavnike političnih strank, vaških skupnosti, obrnike, podjetnike, predsednike društev in občinske nagrajence.
Župan Jurgec je v prazničnem nagovoru poudaril, da v občini Cirkulane ob začetku leta 2012 praznujejo tudi 5 let samostojnosti, s tem pa tudi dosežke in rezultate, ki se kažejo povsod v občini. Vsem se je zahvalil za pomoč pri razvoju občine, ter dodal, da so časi negotovi, nepredvidljivi, zato je še kako pomembno, da v lokalni skupnosti delajo v dobro vseh in za bodoče generacije. To je tudi čas, ko je potrebna večja enotnost, kar pa se v občini Cirkulane tudi zavedajo in vstopajo v še eno razvojno leto, polno načrtov in izzivov.

"V novem vam voščim obilo sreče, zdravja, osebnih in poslovnih uspehov," je svoj praznični nagovor zaključil župan Jurgec.

TM

Oglejte si tudi