Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
2°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

Zbiranje vlog zaradi posledic suše v letu 2013

Občina Cirkulane sporoča, da zbira vloge zaradi posledic suše:

 

Na podlagi Sklepa o ocenjevanju škode v tekoči kmetijski proizvodnji zaradi posledic suše v letu 2013, ki ga je izdala Uprava RS za zaščito in reševanje, bomo v ponedeljek, 23.09.2013, pričeli z zbiranjem vlog oškodovancev, ki so utrpeli škodo zaradi posledic suše 2013 na območju Občine Cirkulane.

 

Vloge oziroma izpolnjene Obrazce 2 bo možno oddati na sedežu Občine Cirkulane, Cirkulane 58, do ponedeljka, 30.09.2013.

 

Obrazec 2 je možno prevzeti v priloženi datoteki na spletni strani, na voljo pa vam je tudi v času uradnih ur na Občini Cirkulane, kamor se lahko obrnete tudi, če potrebujete pomoč pri izpolnjevanju.

 

OBRAZEC 2: suša.pdf
DOVOLJENE KULTURE IN ŠIFRE: dovoljene_kulture_sifre.pdf

 

 

Obrazec izpolnjujejo le tista kmetijska gospodarstva, ki imajo KMG-MID. Če KMG-MID ni urejen na datum 20.07.2013, niste upravičeni do državne pomoči. V obrazec se vpisujejo samo podatki o GERK-ih, na katerih je škoda zaradi suše presegla 30% pričakovanega pridelka.

 

Navodila za izpolnjevanje:
1. PODATKI O NESREČI - izpolnite le točke 1.4.-1.8.
2. OCENA ŠKODE - pomagajte si z obrazcem D zbirne vloge za subvencije za leto 2013. Izpolnite le stolpce A, B, C, F in H. Pri vrstah kulture ali nasada upoštevajte le priznane kulture.
Polje za datum ocene škode pustite prazen. Obrazec je potrebno podpisati na dveh mestih.

Nepravočasnih prijav komisija ne bo obravnavala. Oškodovance opozarjamo, da so pri oceni škode realni in prijavijo le dejansko škodo.

 

Vir: Občina Cirkulane

Oglejte si tudi