Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
2°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

10. občinski praznik občine Cirkulane

Ob obeležitvi okroglega 10. občinskega praznika občine Cirkulane, je poskrbljeno za raznolik in zabaven program, ki se je začel že 19. maja ob 17. uri s slavnostno otvoritvijo ceste Jerenec – Gruškovec – Kramberger, v času praznovanja pa so otvorili še eno cesto, in sicer cesto Pristava – Kumer.  

Do sedaj ste se v okviru občinskega praznika lahko udeležili Vinogradniškega dneva, ki je potekal 21. maja. Vinogradniki so se najprej podali na pohod po poti Modre kavčine, se udeležili svete maše za vinogradnike ter proslavili 10.-letnico potomke stare trte. V petek, 26. maja, so v občinski sejni sobi otvorili razstavo fotografij fotografa Danija Turnška, že naslednji dan, v soboto, pa sta potekala kar dva dogodka: pohod ob občinskem prazniku in pa HAMfest v organizaciji Radiokluba Cirkulane.

V četrtek bo v Lovskem domu  Brezovec potekala slavnostna seja občinskega sveta, pester program pa bo dosegel glasbeni vrhunec v petek, 2. junija, s koncertom Ansambla Roka Žlindre, in v soboto, 3. junija, s koncertom vokalne skupine Mladi veseljaki. V nedeljo bo dan posvečen športu: udeležiti se bo mogoče tekmovanj v ribolovu in malem nogometu na travi, program pa se bo sklenil s temo ženske odbojke na mivki.

Več o programu si lahko preberete tukaj http://www.cirkulane.si/objava/84836

Oglejte si tudi