Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Zimska hormonska joga terapija za nami

Vikend februarske polne lune, ki je ravno minil, je v Chuck Mal:u potekal nadvse prijetno in izjemno produktivno. Butično delavnico je zaznamovala prisrčna majhna skupina udeleženk, ki se jim je v celoti posvetila edina slovenska izvajalka in inštruktorica HJT (Hormonske Joga Terapije), Alenka Košorok Humar. Alenka o hormonski jogi predava po celi Sloveniji, število udeleženk na tečajih je ogromno in vsakokrat se dva ali tri mesece po končani delavnici oglasi zadovoljna in srečna udeleženka, ki je uspela pozdraviti simptome nepravilnega delovanja hormonov.

Takole je napisala udeleženka iz prejšnjega tečaja:
"Že leta me je pestilo zmanjšano delovanje ščitnice, s tem povezana odvečna teža, zaspanost, utrujenost, malodušje.. Pri mojih 57. letih sem si mislila, da tako pač mora biti.. Sem pa z redno vadbo, zdaj 3 x na teden, ki mi daje tudi neznansko energijo in dobro voljo, uravnala delovanje ščitnice in tudi shujšala! Hvala Ti, Alenka, da si me tudi spodbujala, v vsem tem času po delavnici!" -M.


Zelo smo veseli in počaščeni, da lahko 3x letno izvajamo Alenkine 2-dnevne vikend delavnice.
Naslednja delavnica bo v obliki 4-dnevnega oddiha v Posočju, kjer bomo z žensko hormonsko jogo, qi gongom, meditacijami in druženjem, s skupnimi močmi izboljšale naše hormonsko stanje, ki se takoj pozna na sijoči koži in laseh ter enkratnemu počutju. Samo za ženske!
Za več informacij smo na voljo v Chuck Mal:u in preko maila info@chuckmal.si.

Mina Lunder, capo di banda
Chuck Mal:

Oglejte si tudi