Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Športni tabor med počitnicami v Športnem parku Jama

Poletne počitnice se hitro bližajo in z njimi tudi športni tabori v Notranjih Goricah, ki jih že 10. leto zapored organizirata ŠD Jama in KS Notranje Gorice.

V letošnjem letu bosta potekala kar dva tabora, in sicer:
1. termin: od ponedeljka, 24. 7., do petka, 28. 7. 2017,
2. termin: od ponedeljka, 31. 7., do petka, 4. 8. 2017.

Tabor bo potekal od 7.30 do 16.30 v Športnem parku v Jami v Notranjih Goricah (Podpeška c. 380, Notranje Gorice). Dostop tudi z avtobusom Mestnega potniškega prometa – linija 6B.

Tabor je namenjen vsem deklicam in dečkom z letnikom rojstva 2011 in starejšim. Bo učno-družabnega značaja: naučiti in uriti nove športne veščine in se tekmovalno v njih pomeriti; od vedno bolj popularne odbojke na mivki, roverčka, nogometa, kickballa, do rolanja, badmintona, gumitvista, med dvema ognjema, orientacijskega teka, jahanja in družabnih iger ter enodnevnega izleta v Podpeč in vodno mesto Atlantis. Organizirane bodo tudi ustvarjalne delavnice: likovne, ročnospretnostne, dramske in še mnoge druge.

CENA TABORA: 65 evrov za termin
V ceno je vključeno: malica, kosilo, vodenje tabora, najem igrišč in opreme, material za delavnice, spominsko darilo (majica).

Za tiste, ki bi radi tabor obiskovali le nekaj dni, pa je cena 15 evrov na dan (minimalno 3 dni) in doplačilo za izlet v Atlantis. Pri vključitvi dveh otrok hkrati (bratec in sestrica) na tabor, je cena za drugega otroka 60 evrov. Enaka cena velja tudi, v kolikor se otrok odloči za oba termina.

Prijave že potekajo, prijaviš pa se lahko tako, da izpolnjeno prijavnico pošlješ po elektronski pošti na naslov:
sportni.tabor.jama@gmail.com, kjer napišeš vse podatke, ki so na prijavnici.
Prijavnico najdete v priloženi priponki.

Ko dobimo tvojo prijavnico, boš takoj obveščen/-a po elektronski pošti, kjer boš prejel/-a še vse ostale dodatne informacije. Pohiti, ker je število mest omejeno. Prijave so možne do 15. 7. 2017.

Tabor bo strokovno voden s strani vaditeljev, ki imajo na tem področju že veliko znanja in izkušenj.

Vse dodatne informacije dobite na tel. št. 041 863 652 ali 041 298 174 med 8.00 in 14.00. Lahko pa nam pišete na elektronski naslov: sportni.tabor.jama@gmail.com

Oglejte si tudi