Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Delavnica učinkovito spletno komuniciranje društev in lokalnih organizacij

V sredo, 28.9.2016, je v računalniški učilnici OŠ Brezovica potekala delavnica učinkovito spletno komuniciranje društev in lokalnih organizacij. Delavnica je bila organizirana v sklopu prenove spletne strani Občine Brezovica in vključitvi na portal www.mojaobcina.si, ki združuje že 75 slovenskih občin.
Občina Brezovica je v sodelovanju s podjetjem PriMS d.o.o. organiziralo brezplačno izobraževalno delavnico, kjer je bilo predstavljeno, kako lahko podjetja, društva in druge lokalne organizacije preko povezovanja na spletni strani www.mojaobcina.si učinkovito komunicirajo in predstavljajo svojo dejavnost občanom naše in sosednjih občin.

 

Udeležba je bila zelo dobra, saj smo do zadnjega kotička zapolnili računalniško učilnico. Prisotni so uredili profile svojih društev na portalu www.mojaobcina.si in ob pomoči predstavnikov podjetja PriMS d.o.o. ter Občine Brezovica praktično preizkusili vnos dogodkov in prispevkov na portal.

 

Za vsa društva in organizacije, ki se niste mogli udeležiti delavnice, bo v roku dveh mesecev ponovno organizirano izobraževanje. Društva se na portalu lahko registrirata tudi sama. Za pomoč pri registraciji in vnosu dogodkov ter prispevkov se obrnite na telefon 01 620 88 17.

 

Občina Brezovica

Oglejte si tudi