Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Pomlajevanje s čebeljim strupom

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavlja paleta razkošnih anti-aging izdelkov za naravno nego kože z organskimi sestavinami, ki zagotavljajo brezhiben videz. Izdelki za nego obraza in telesa izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji. Vsi izdelki so zasnovani iz najboljših sestavin, ki jih ponuja narava in brez spornih parabenov, ki lahko povzročijo alergijske reakcije. Kozmetika Heaven ne uporablja nanotehnologije v proizvodih in ni testirana na živalih.

Najbolj priljubljen in iskan izdelek kozmetike Heaven je maska za obraz s čebeljim strupom (Bee venom mask), ki vsebuje AbeetoxinTM in ki danes velja za naravno alternativo bolj agresivnim metodam pomlajevanja (npr. injekcijam botulinum toksina). Izdelek je nedavno prejel nagrado Stevie v kategoriji “Best New Product 2013”.

Kako deluje čebelji strup v maski za obraz Heaven?


Pomislimo, kaj se zgodi ob piku čebele? To mesto pordi, oteče, tudi boli, v nekaterih primerih se pojavi tudi alergijska reakcija. Kaj je drugače pri kozmetiki s čebeljim strupom? Odmerek čebeljega strupa je v izdelkih Heaven zelo majhen (0,5%-1%), vendar je po nanosu maske ali kreme koža prepričana, da se je zgodila poškodba (čebelji pik). Tako obrambna reakcija v telesu deluje kot naravni anti-age promotor. Na mesto “poškodbe” prispejo mediatorji, ki želijo “poškodbo” popraviti. Kolagen, elastin in kortizon prispejo do kože obraza preko krvnega obtoka in popravijo “poškodbo”, posledično se koža napne. Učinek maske in kreme je kumulativen, kar pomeni, da se s časovno daljšo uporabo videz kože še izboljša.

 

Za še bolj sijoč videz priporočamo, da masko s čebeljim strupom nanašate zjutraj in zvečer preko kreme Age Defiance, ki vsebuje hialuronsko kislino. Ta kombinacija vam bo dala naraven in sijoč ten.

Katere zvezde zaupajo kozmetiki Heaven?


Lastnica in ustvarjalka kozmetike Heaven Deborah Mitchell je osebna kozmetičarka članic angleške kraljeve družine (Kate Middleton, Camilla Parker Bowles), kozmetiko pa uporabljajo tudi Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Kylie in Dannii Minogue ter nekaj poznanih slovenskih obrazov (Nadiya Bychkova, Ana Klašnja, Neisha, Lorella Flego).

 

Bi želeli poskusiti masko za obraz s čebeljim strupom Heaven?

Več informacij najdete na spletni strani http://www.heavenskincare.si

Ker si vsak zasluži košček nebes na svoji koži...

Oglejte si tudi