Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za četrtek, 19.01.2017

jasno
Danes bo na Primorskem pretežno jasno, burja bo počasi slabela. Drugod po Sloveniji bo sprva pretežno oblačno, sredi dneva in popoldne pa se bo večinoma delno zjasnilo, le na jugu bo ostalo bolj oblačno. Ponekod bo še pihal severovzhodni veter, ki pa bo slabel. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem okoli 5 stopinj.
-10°C | 0°C
petek, 20.01.2017
-13°C | 0°C
sobota, 21.01.2017
-12°C | 2°C
nedelja, 22.01.2017
-9°C | 0°C
ponedeljek, 23.01.2017
-10°C | 5°C
Opozorila
Četrtek, 19.1.2017 ob 9h
Burja na Primorskem bo počasi slabela, a bodo danes do večera njeni najmočnejši sunki še lahko dosegali hitrost okoli 100 km/h.
-10°C
0°C
jasno
Nahajaš se tukaj: Dogodki

Dva brezplačna študijska krožka


Tečaji in delavnice
 | 
12.05.2016 - 20.05.2016
A A

Dva brezplačna študijska krožka


Kje: UPI - ljudska univerza Žalec, Ulica Ivanke Uranjek 6, Žalec, 3314 Braslovče
Kdaj: 12.05.2016 - 20.05.2016
Organizator: 

UPI Žalec



Pripovedujte (eko-) zgodbo: zeleno izobraževanje med tradicijo in prihodnostjo

Ste kritični v odnosu do lokalnega okolja in lastnih (potrošniških) navad ali pa bi to želeli postati?
Vas zanima trajnostni razvoj in varovanje okolja?
Se zavedate, da zdrava prehrana pomeni lokalno pridelano hrano?
Veste, da moč sprememb leži prav v vsakem posamezniku posebej?

Potem vas vabimo v nov študijski krožek, v katerem se bomo posvečali omenjenim vsebinam,
hkrati pa zbirali (eko-) lokalne zgodbe, navade, tradicijo o povezanosti in soodvisnosti človeka in
narave ter gradili most med preteklostjo in prihodnostjo (posledice potrošništva in njegovih učinkov na sodobno,globalno povezano družbo).

»Obirovske južine«: tradicionalne jedi Spodnje Savinjske doline

Ali veste, kaj so jedli naši dedki in babice, ko so obirali hmelj? Bi se želeli naučiti tradicionalne priprave hmeljarskih jedi?

Pridružite se nam v brezplačnem študijskem krožku, v katerem bomo v priročni knjižici zbrali recepte za »obirovske južine« ter raziskali možnosti za oblikovanje in postavitev hmeljske kulinarične učne poti.

Informacije in prijave do 20. maja 2016: UPI – ljudska univerza Žalec (Mihaela Anclin), tel.: 03 713 35 65 ali 041 699 260, mihaela.anclin@upi.si

Lokacija: UPI - ljudska univerza Žalec




Deli z ostalimi:
Komentiraj dogodek

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!
Prideš na dogodek?

Udeležbe na dogodku ni potrdil noben uporabnik.