Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

POMLAD Z AKTIVNIM PLANETOM

Letošnja zima nam je podarila veliko snega, kar se pozna tudi na rečnem vodostaju. Posledica tega se bo kazala v maju in juniju, ko se bo ta sneg topil in nas nagradil z odličnim vodostajem. Zaradi tega bi želeli izpostaviti aktivnosti, ki bodo v teh dveh mesecih najbolj primerne za obisk.


Za adrenalinske navdušence bi vsekakor priporočali rafting turo. Rafting je pri višjem vodostaju nepozabno doživetje, polno adrenalina ter velikih valov. Vodnik bo poskrbel za varnost, Soča pa za čudovit doživljaj.

Kajak šola je primerna tako za popolne začetnike kot za izkušene. Višji vodostaj pa nam nudi večjo izbiro odsekov Soče, med katerimi so popolnoma enostavni odseki in tudi odseki, ki so primerni samo za najboljše kajakaše. Izbira težavnosti je torej izbira gostov in inštruktorja.

Za tiste, ki jim vodni športi niso med priljubljenimi, pa je idealna rešitev spust po zip line parku. Štart je v dolini Krnice, od kjer se spuščajo 4 jeklenice. Vsaka od njih je nekaj posebnega, ena je najdaljša,

druga najhitrejša,… Spust se konča 300 metrov nižje, nekoliko nad B postajo Kaninske žičnice. Kaj pričakovati? Veliko adrenalina, hitrost do 60 km/uro, višino do 200 metrov nad tlemi, čudovit razgled na Bovško kotlino in simpatične vodnike.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite. Za vač informacij si ogledjte našo spletno stran .  

Povezave

Aktivni planet

Oglejte si tudi