Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
6°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

ALPE ŠPORT VANČAR

ALPE ŠPORT VANČAR že več kot 20 let varno vodi obiskovalce na razigrane brzice reke Soče. Lahko se odločite za RAFTING NA REKI SOČI, KAJAK šolo ali izlet, REČNI BOB (hydrospeed) ter vse bolj priljubljen CANYONING (soteskanje). Če želite doživeti nekaj popolnoma drugačnega, v drugi dimenziji, pa vam predlagamo polet z jadralnim padalom z enim od naših izkušenih pilotov.
Trenutno je zaradi ugodnega vodostaja najprimernejša aktivnost spust z raftom po smaragdni reki Soči. Temnozeleni tolmuni reke, čudovita neokrnjena narava ki obdaja reko, mogočne gore, ki reko od daleč opazujejo, ter brzice, ki naredijo rafting še bolj adrenalinski so prava kombinacija za čudovito nepozabno doživetje. Primerna je za vse generacije, saj za spust ne potrebuješ nobenega predznanja. Vodič bo med vašim spustom poskrbel za varnost in edinstveno izkušnjo.

 

Nad povišanim vodostajem so navdušeni tudi kajakaši, ki se radi podajo na brzice reke. Ponujamo vam šolo kajaka, ki je primerna tako za začetnike, kot tiste, ki bi radi svoje znanje osvežili za samostojne nadaljnje spuste.

 

Letenje s padalom v tandemu organiziramo že od leta 1989! Le nekaj korakov po vzletišču in že se nam odpre širen pogled na dolino pod nami. Oglejte si dolino reke Soče s ptičje perspektive z izkušenim pilotom, ki ima večletne izkušnje z letenjem v tandemu.

Zaželeno je, da za vaš podvig navdušite še koga iz vašega kroga, ki bi se vam pridružil in poletel tako kot vi, saj med letenjem lahko drug drugemu ustvarita čudovite posnetke.

 

Za več informacij obiščite našo spletno stran www.bovecsport.com

Oglejte si tudi