Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Strategija bovškega turizma

Bovške ponudnike prosimo za pomoč pri izpolnjevanju ankete, ki bo služila kot osnova pri oblikovanju strategije razvoja turizma v Občini Bovec do leta 2020.

Spoštovani sooblikovalci bovškega turizma!

PRIJAZNO PROSIMO ZA VAŠO POMOČ – za 20 minut vašega časa za izpolnitev ankete o vaših pogledih na turizem Bovca danes in do leta 2020, ki jo najdete na TUKAJ.

Vsa vprašanja so pripravljena enostavno => morate samo označiti izbrani odgovor/odgovore, vedno pa imate tudi možnost dodati svoje pripombe.

Če bi imeli kakršnekoli tehnične težave pri izpolnjevanju, pokličite na 041 645 097 (Miša Novak, ki je skupaj s Slavko Zupan naša zunanja sodelavka pri pripravi strategije).

Vse dodatne komentarje ali vsebinska vprašanja lahko posredujete na e-mail janko.humar@lto-bovec.si ali nas pokličete na 05 05 384 19 19.

Anketa je prvi korak k pripravi nove strategije turizma za občino Bovec za obdobje do leta 2020, s katero želimo oblikovati jasne razvojne in trženjske osnove za izboljšanje konkurenčnosti Bovca kot turistične destinacije. V proces želimo aktivno vključiti vse zainteresirane deležnike (zasebni, javni, društveni sektor v občini Bovec) – organizirali bomo tri skupne delavnice in dodatna usklajevanja, ki se jih bo lahko udeležil vsak zainteresiran posameznik. Prva delavnica je predvidena 25. 02.; osnova za razpravo pa bo prav ta anketa, ki vam jo posredujemo – vaše mnenje želimo poznati in upoštevati. Naslednji dve delavnici sta predvideni 17. in 31, marca, končna predstavitev dokumenta pa 21 aprila.

ŠE ENKRAT NAVAJAMO POVEZAVO NA ANKETO: https://www.1ka.si/a/82679

Najlepše se zahvaljujemo za vaš čas in sodelovanje.

 

LTO Bovec  

Janko Humar, direktor

Oglejte si tudi