Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

SOČA ČISTO OD BLIZU S SPORTMIXOM

Dovolite da vam predstavimo aktivnost ki izvira iz Francije in je vse bolj in bolj popularna tudi pri nas.
Ko so vodiči, ker jim je bilo dolgčas, napolnili juto z rešilnimi jopiči in se spustili po reki ugotovili, da je stvar neizmerno zanimiva in adrenalinska, so kasneje izpopolnili dizajn s plastičnim ohišjem za boljše upravljanje. Zelo hitro se je ta aktivnost prijela in nastal je HYDROSPEED.

 

Hydrospeed ali rečni bob, je primeren za vse ki si želite edinstvene in nepozabne izkušnje v neposrednem stiku z vodo. Rečni bob upravljate sami z pomočjo plavutk,  debelejša neoprenska obleka vas bo v mrzli Soči ohranjala toplejše,  s plavutkami na nogah pa boste premagovali vse brzice, ki vam prekrižajo pot. Naš vodič, ki vas spremlja skozi celo izkušnjo v kajaku, pa bo poskrbel tako za varnost kot tudi zabavo. Tu boste uživali tisti, ki ste pri raftingu takšnih užitkov  prikrajšani.

 

Cena za posameznika je 47€ , tudi tukaj je seveda možen popust če vas je več, ker kakor smo že omenili, rek več nas je bolje je, še vedno drži. Cena vključuje prevoz do vstopnega mesta, ki je v vasici Srpenica , izposojo vse potrebne opreme, od debelejših neoprenskih oblek do plavutk in seveda rečnega boba brez katerega vsekakor ne bi šlo, na koncu pa da ne pozabimo na spremstvo našega vodiča. Po 8km tega nepozabnega doživetja pa vas seveda pričakamo na koncu v vasici Trnovo in vas pripeljemo nazaj, vse kar potrebujete je veliko dobre volje, kopalke in brisača.

Povezave

www.sportmix.si

Oglejte si tudi