Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Apartma in sobe Žonir

Vabimo Vas v naročje naravnih lepot doline Soče in Nadiže.
Apartma Žonir je urejen za bivanje od 2 do 6 oseb in obsega : lasten vhod, dnevni prostor, kuhinjo, jedilni kot, SAT TV, radio, spalnico, kopalnico s prho, sušilnikom za lase, WC, WI-FI, veliko teraso in balkonom z možnostjo sončenja in lasten parkirni prostor. Ob hiši je velik senčni vrt.

 

Do apartmaja se pripeljete po mogočnem drevoredu.

 

Nastanjeni v našem apartmaju si boste lahko organizirali počitnice po svoji meri. Izbirali boste lahko med različnimi možnostmi za preživljanje aktivnih počitnic ter obiskali mnoge kulturno-zgodovinske in naravne znamenitosti. Uživali boste v sprehodih po neokrnjeni naravi, izbirali lažje in težje planinske ture po označenih poteh, kolesarili (kolo si lahko izposodite pri nas), se kopali v zdravilni reki Nadiži (naravno kopališče - do 23°C, ki je le 1km oddaljeno od apartmaja), se podali na ribolov (soška postrv) ali lov. Bolj drzni se lahko preizkusite v spustu s kajakom, kanujem, v raftingu ali canyoningu na reki Soči, v letenju z jadralnim padalom, motornim zmajem, se spustili v mnoge jame in brezna.

 

Na pogorjih Krna, Matajurja in Stola lahko obiščete še prave planšarije. V Kobaridu si lahko ogledate muzej I. svetovne vojne in kostnico sv. Antona, arheološka izkopavanja na Tonovcovem gradu, Napoleonov most ali pa se rekreirate na športnih igriščih. Lahko se sprehodite do slapa Kozjak ali odpravite na izlete v Breginjski kot (muzej v Breginju) Drežnico (izdelovanje drežniških pustnih mask), Vrsno (rojstna hiša pesnika Simona Gregorčiča), Bovec (trdnjava Kluže) in Trento (botanični vrt Alpinum Julijana, Informacijsko središče Dom Trenta, izvir Soče) oziroma v Tolmin (Tolminska korita, Kozlov rob) in Most na Soči (cerkev sv.Lucije s poslikavami Toneta Kralja, panoramska vožnja z ladjo po jezeru).

 

V bližini apartmaja je gostišče s ponudbo domačih specialitet in Casino Aurora z restavracijo. Avtobusna postaja je le 20 m oddaljena od apartmaja.           

Oglejte si tudi