Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Pokal občine Bovec 2015

V lepem sončnem vremenu smo v soboto, 31. januarja 2015, izvedli tradicionalno veleslalomsko tekmo za pokal Občine Bovec. Udeležene ekipe Kanina, Gorice, Ljubljane, Matajurja, Idrije in Gasilske zveze Bovec so za svoje dosežke prejele pokale in tradicionalne slastne torte, Evi Kobal in Mihu Sirku iz Gorice, ki sta dosegla najboljši čas v ženski oziroma moški kategoriji, pa smo podelili pokal Občine Bovec. Razveselili smo tudi vse ostale udeležence, saj smo jim z žrebom razdelili manjše nagrade naših zvestih donatorjev.

  

Župan Valter Mlekuž se tekme žal ni mogel udeležiti, zato je najboljšim kolajne predal podžupan Davor Gašperčič, ki je zbrane tudi nagovoril, pri čemer je izrazil upanje, da bi se veleslalomska tekma v prihodnosti vrnila na tradicionalno prizorišče - Kaninsko smučišče.

  

V imenu kluba se zahvaljujem podjetju Promotour, ki je omogočilo uporabo proge, in Občini Bovec, glavni pokroviteljici in soorganizatorici tekme ter seveda vsem donatorjem in posameznikom, ki ste nam pomagali.

 

 

Predsednik SK ATC Kanin Bovec

 

Marjan Komac

 

 

Oglejte si tudi