Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

GLEDALIŠKA SKUPINA »BC« JE BLESTELA V NOVOGORIŠKEM GLEDALIŠČU

Tako kot na premieri in vseh ponovitvah ubijalsko črne komedije »Arzenik in stare čipke« je gledališka skupina »BC« navdušila tudi abonmajsko občinstvo v Novi Gorici.
Aprilski nastop v SNG Nova Gorica si je gledališka skupina »BC« prislužila kot najboljša predstava med amaterskimi gledališkimi skupinami na Primorskem in pred nastopom so bila podeljena priznanja.

Poleg priznanja za najboljšo predstavo, sta si priznanje za najboljšo žensko vlogo razdelili Slavica Dellabianca in Erna Wojčicki Germovšek, kar se ne zgodi pogosto, kdor pa si je ogledal predstavo, pa se bo strinjal, da povsem upravičeno.

Sledila je suvereno odigrana (marsikdo pomisli, da je veliko bolje sploh ni možno odigrati) predstava, v kateri nastopajoči zares delujejo kot brezhibno uigrana klapa, ki se na odru počuti kot doma, zato črnohumorna drama žanje pohvale in občudovanje.

Zasluženi komplimenti so deževali tudi s strani gledaliških profesionalcev, ki jih med gledalci ni bilo malo in niso skrivali svojega zadovoljstva in uživanja v kvalitetni predstavi bovških amaterjev.

Bravo, bravo, bravo »BC«!

 

Oglejte si tudi