Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

5. jubilejno srečanje starodobnih vozil Vrhnike

Tako kot že nekaj zadnjih let smo se tudi letos odločili, da vse lastnike starodobnih vozil povabimo na srečanje. Naše 5. jubilejno srečanje bo pred gostiščem Bajc v Sinji Gorici, in sicer v nedeljo, 8. septembra 2013.

V primeru zelo slabega vremena se bo srečanje prestavilo na 15. september.

Na dan prireditve je treba vse formalnosti urediti med 8. in 9. uro, ker je start promocijske vožnje predviden ob 9.30. Tokrat se bomo podali čez Ligojno in Vrhniko do Logatca (IOC Zapolje – prikaz in preizkus varne vožnje). Zaključek bo v Bistri okoli 12. ure, na prireditvi "Pokažimo notranjost". Zaželena starost vozil je nad 30 let, biti pa morajo registrirana in tehnično brezhibna. Vsak voznik se srečanja udeležuje na lastno odgovornost. Zaželene so predprijave; v ta namen bodo dosedanji udeleženci prejeli vabila, ob tej priložnosti pa k udeležbi pozivamo tudi druge. Na jubilejno srečanje ste vljudno vabljeni lastniki starodobnih vozil, ki prebivate na območju nekdanje občine Vrhnika.

 

Prijave sprejema Mateja Bajc (031 314 681 ali ba.mateja@gmail.com), dodatna pojasnila pa dobite pri Francu Klančarju (041 586 668).

 

Lastniki starodobnih vozil, lepo vabljeni in dobrodošli na 5. srečanju, seveda pa ste dobrodošli tudi vi, spoštovane gledalke in gledalci!

 

Franc Klančar

Oglejte si tudi