Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
13°C
4°C
Oceni objavo

Novoletni sejem v Borovnici

Leto je naokoli in zopet je šolski sklad organiziral zdaj že tradicionalni novoletni sejem pred Osnovno šolo Borovnica. Na sejmu so svoje izdelke za prostovoljne prispevke ponujali otroci ter strokovne delavke vrtca in osnovne šole Borovnica. Sodelovalo je 14 oddelkov vrtca in 9 razredov ter krožkov šole. Prav tako so bili na sejmu tudi kulturno društvo – sekcija Punkeljc, čebelarsko in sadjarsko društvo, ki so nam donirali izkupiček od prodaje. Prav lepo se jim zahvaljujemo. Na tem mestu bi se za pomoč pri organizaciji zahvalila g. ravnatelju Danijelu Horvatu, našemu županu Bojanu Čebeli in gasilcem iz Brezovice pri Borovnici.
Na sejmu je otroke s svojim programom zabavala Rada Kikelj Drašler, odrasle pa ansambel Livada. Tudi letos so devetarji poskrbeli za sladkanje s carskim pražencem in čajem, gostilna Godec pa z ostalimi pijačami. Veseli smo, da se je sejma udeležilo toliko ljudi, saj smo zbrali 1.893,74 evra. Hvala vsem in vsakemu posebej, ki ste darovali prostovoljni prispevek, s katerim bomo otrokom iz socialno šibkih družin lahko pomagali pri odhodu na letovanje ali v šolo v naravi ali pa kupili nujno potrebno opremo za izvajanje kakovostnejšega učnega programa v vrtcu ali šoli.

Se je pa izkazalo, da je novoletni sejem dogodek, na katerem se z veseljem družimo tako starši in strokovni delavci kot tudi otroci, predvsem pa vsi Borovničani, ki so se zopet izkazali s svojo solidarnostjo. V upanju na ponovno snidenje čez eno leto Vas lepo pozdravljamo in Vam želimo lepe in mirne praznike ter srečno in zdravo novo leto 2017!


Za šolski sklad napisala Jana Sedej
Foto: Damjan Debevec

Oglejte si tudi