Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Povabilo k predlaganju imen za občinska priznanja

Na podlagi 3. člena Odloka o občinskih priznanjih občine Borovnica (Ur. l. RS, št. 23/07), občina Borovnica objavlja

JAVNI RAZPIS za podelitev občinskih priznanj občine Borovnica za leto 2016

Priznanji, ki jih podeljuje občina Borovnica, sta:

  1. Zlata plaketa občine Borovnica

Je drugo najvišje občinsko priznanje in se podeli v znak zahvale oziroma priznanja za dolgoletno uspešno delo, in sicer posamezniku, organizaciji ali skupini, ki je dosegala izjemne uspehe in dosežke v daljšem časovnem obdobju. Podeli se največ dve takšni plaketi na leto.

  1. Priznanje občine Borovnica

Je tretje najvišje občinsko priznanje in se ga podeljuje za izredne dosežke v zadnjem letu dni, in sicer posameznikom, organizacijam in skupinam, ki so dosegli izjemne uspehe in dosežke. Ima značaj vzpodbude za nadaljnje tvorno delo, ki ima poseben pomen za razvoj in napredek občine Borovnica. Podeli se največ dve taki priznanji letno.

Kandidate za plaketi in priznanji lahko predlagajo občani, posamezniki ali skupine občanov in organizacije. Upoštevani bodo predlogi, ki bodo prispeli na naslov Občine Borovnica do vključno 20. maja 2016 do 12. ure. Predloge pošljite v pisni obliki na obrazcu, ki ga dobite v prostorih ali na spletni strani Občine Borovnica. Seznam dosedanjih dobitnikov je objavljen v rubriki arhiv. Predlagatelj in kandidat za priznanje ne more biti ena in ista oseba. O podelitvi priznanj odloča občinski svet na predlog Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja. Slavnostna podelitev priznanj bo ob občinskem prazniku.

 

Številka: 094/0001/2007-38

Datum: 12. 4. 2016

 

 

OBČINA BOROVNICA                                        KOMISIJA ZA MANDATNA

OBČINSKI SVET                                               VPRAŠANJA, VOLITVE IN  IMENOVANJA

                                                                                            Matjaž Ocepek l.r.

 

Oglejte si tudi