Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Javni poziv za spremembe OPN

V povezavi z 11. členom Zakona o prostorskem načrtovanju (Ur. list RS, št. 33/2007 in spr.) ter na podlagi Statuta Občine Borovnice (Ur. list RS, št. 6/2008, 81/09 in 84/11) izdajam

Javni poziv k oddaji razvojnih pobud s področja urejanja prostora za pripravo sprememb in dopolnitev Občinskega prostorskega načrta Občine Borovnica

 

V skladu z Zakonom o prostorskem načrtovanju (ZPNačrt, Uradni list RS, št. 33/07 in sprem.) namerava Občina Borovnica pristopiti k pripravi sprememb in dopolnitev Občinskega prostorskega načrta Občine Borovnica (v nadaljnjem besedilu: SD OPN). V ta namen bo občina pričela s sprejemanjem razvojnih pobud s področja urejanja prostora ter pobud za spremembo namenske rabe.

Vse občane, zainteresirane lastnike zemljišč ter drugo zainteresirano javnost pozivamo k oddaji pobud najkasneje do 15. aprila 2015. Vse prejete pobude bomo proučili in ovrednotili v skladu z veljavno prostorsko zakonodajo.

Tiste, ki so do danes že podali pisne pobude in so bile arhivirane na občini, naprošamo, da zaradi spremembe zakonodaje glede načina zbiranja pobud ter zaradi enotne obravnave vseh prispelih pobud pobudo podajo ponovno.

Za enotno evidentiranje in obravnavo pobud je Občina pripravila obrazec za oddajo pobud. Lahko ga dobite v sprejemni pisarni občine ali na spletni povezavi www.borovnica.si. Uporaba obrazca je obvezna zaradi pridobitve ustreznih podatkov. Pobude lahko posredujete v pisni obliki na naslov: Občina Borovnica, Paplerjeva 22, 1353 Borovnica, po elektronski pošti na naslov obcina@borovnica.si ali jih oddate v sprejemni pisarni občine. Če podajate pobudo za več zemljišč, ki se ne držijo skupaj, ali predlagate zanje različno namembnost, izpolnite za vsakega od predlogov ločeno vlogo.

Poziv se objavi na oglasni deski na Občini Borovnica, na spletni strani Občine Borovnica ter v občinskem glasilu Naš časopis.

Številka:  3500-0001/2015-1

Datum:    11. 2. 2015

 

                                                                                                          OBČINA BOROVNICA

                                                                                                                   ŽUPAN

                                                                                                               Bojan Čebela l. r.

Oglejte si tudi