Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Še zadnjič v sezoni

V torek, 7. aprila, so v Kristalni palači v Ljubljani razglasili najboljša smučišča v kategorijah mala, srednja in velika smučišča ter v urejenosti snežnih parkov. Smučišče Vogel je tako drugič zapored osvojilo prvo mesto med velikimi smučišči in drugo mesto med snežnimi parki.
Veliko priznjanje za opravljeno delo in še večja obveza za naprej. Veselje ob priznanju bi radi delili z našimi obiskovalci, zato za prihajajoči vikend pripravljamo posebne ugodnosti. V petek in soboto bo staro in mlado smučalo brezplačno, v nedeljo pa vsi le za ceno povratne vozovnice za gondolo, to je 13,50 evra odrasli in 9 evrov za otroke.

 

Nad izborom Naj smučišče je tudi letos bdela ekipa radijske oddaje Dobro jutro, Slovenija, nagrade pa so bile podeljene izključno na podlagi prejetih glasov obiskovalcev smučišč. Med prejetimi 20.000 glasovnicami smo jih mi, smučišče Vogel, prejeli največ in tako še drugič zapored postali naj smučišče iztekajoče se zimske sezone. Hvala vsem, da ste glasovali za nas in nas s tem še bolj opogumili, da nadaljujemo po začrtani poti, ki je še zelo dolga.

 

Naprave bomo na Voglu še enkrat zavrteli ta petek, 10. aprila, in jih dokončno ustavili v nedeljo, 12. aprila. Naše zveste obiskovalce bi radi razveselili s posebnimi ugodnostmi, ki bodo veljale le na ta, res zadnji vikend v zimski sezoni 2014-2015:

  - v petek in soboto (10., 11. april) bodo otroci do 15 leta in seniorji nad 60 let lahko smučali popolnoma brezplačno.

  - v nedeljo  (12. april) bodo obiskovalci lahko smučali le za ceno povratne vožnje z gondolo to je 13,50 evra za odrasle in 9 evrov za otroke

  - celoten vikend pa bodo imetniki sezonskih vozovnic 2014-2015 za katerokoli smučišče od blizu in daleč lahko smučali za 11,60 evra za odrasle za enodnevno vozovnico.

Naprave bodo obratovale od 8. do 15. ure, gondola do 18. ure.

 

Gostje bodo vozovnice s posebnimi ugodnosti prejeli na naših blagajnah na spodnji postaji žičnice na Vogel. Za vozovnice bo potrebno položiti 3 evre kavcije, ki jih po končanem smučarskem dnevu ob vračilu vozovnice gostje dobijo nazaj ali pa karto zadržijo in jo lahko uporabijo zopet naslednjič. Med drugim si bodo lahko s to vozovnico in veljavno kreditno kartico svoj naslednji obisk v zimski sezoni 2015-2016 zagotovili kar prek spleta in brez obiska blagajne. “S spletnim nakupom vozovnic si želimo še bolj izboljšati pretočnost blagajn in tako kar se da zmanjšati čas, ki je potreben od avta do prvih zavojev. Mogoče se najde ša kakšen dvomljivec v nakup preko spleta, vendar nam podjetje Axess iz Avstrije, ki bdi nad sistemom izdaje kart, zagotavlja 100% varnost spletnega nakupa, ki je hiter, pregleden in  popolnoma enostaven”, je k spletnemu nakupu v naslednji sezoni povabil Boštjan Mencinger, predsednik uprave, ki je ob tem še dodal, da bomo v nedeljo, 12. aprila, tudi zabeležili 110. dan obratovanja v letošnji sezoni in se približali številu 88.000 obiskovalcev.  

 

Gondola na Vogel bo obratovala vse dni razen med 20. in 23. aprilom. Na svoj račun bodo lahko prišli še turni smučarji, saj je Vogel imenitno izhodišče za ture po južnih bohinjskih gorah, kjer je snega še kar nekaj. Vse dni bo obratovala tudi restavracija Viharnik na zgornji postaji gondole.

 

Takoj, ko sneg skopni, pa se lotimo postavljanja poletnega parka za otroke, ureditve krožne kolesarske proge na Voglu, posodobitve kolesarskega parka in ostalih del, ki morajo biti končana še pred poletjem, priprave na naslednjo zimsko sezono pa potekajo že kar nekaj časa. “Najbolje, da nas obiščete tudi poleti in se prepričate, da obstaja na Voglu, v osrčju Triglavskega parka, tudi poletna pravljica”, je piko pod zimsko sezono postavil Boštjan Mencinger, predsednik uprave Vogel, d. d.

 

Povezave do fotogalerije Vogla

Vogel 28.3.2015

Vogel 6.4.2015

Vogel

Oglejte si tudi