Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Predstavitev podjetja: Destina turistična agencija

Destina turistična agencija deluje v Bohinjski Bistrici že peto leto. Ukvarjajo se tako s posredovanjem nastanitev in storitev za goste, ki prihajajo v Bohinj, kot tudi z organizacijo in posredovanjem potovanj, nastanitev, počitnic in letalskih vozovnic po celem svetu.

Svoje prostore ima nasproti Etno galerije v stavbi Pošte Slovenije na naslovu Prečna ulica 1B. Med delavniki imajo odprto vsak dan od 9.-12.30 in od 15.-18. ure, ob sobotah pa od 9.-12. ure. Njihovo pestro ponudbo si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani www.destina.si. »V vsakem primeru pa svetujemo, da nas obiščete tudi osebno, kajti le tako bomo lahko skupaj pripravili počitnice ali potovanje, kakršnega si želite,« je povedala Tina Urbanc, direktorica podjetja.

 

»Naša prednost je predvsem, da lahko organiziramo potovanja ali aranžmaje po željah in zahtevah naših strank. To so takoimenovani tailor made produkti, kar pomeni, da lahko za potovanje rezerviramo posebej letalo, hotel, transfer ter prevoz do letališča in nazaj. Tistim, ki želijo organizirane počitnice s predstavnikom na destinaciji, pa svetujemo pri najboljši izbiri med ponudniki slovenskih in tujih organizatorjih počitnic in potovanj,« je pojasnila Urbančeva.

 

Agencija Destina je pooblaščena agencija vseh slovenskih in tujih organizatorjev potovanj, kjer lahko na enem mestu naredite rezervacijo z veliko možnosti za izbiro vaših počitnic po enakih cenah in pogojih, kot pri konkretnem organizatorju potovanj. Med večjimi slovenskimi organizatorji počitnic in potovanj, s katerimi sodeluje Destina, so:  Sonček, Relax, Kompas, Intelekta, Palma, Oasis Tours, Odisej. Med večjimi tujimi agencijami pa: World of TUI - Gulet Touristik, Gulet Austria, 1-2 Fly, Magic Life, Terra Reisen, TUI Austria; TUI Deutschland, TUI Fly;  ITS Billa, Neckermann, Alltours,  BigX-tra Touristik, Bucher Reisen, Dertour, ETI,  FTI Touristik, Thomas Cook, Riva.

 

Pri turistični agenciji Destina lahko po konkurenčnih cenah kupite tudi letalske vozovnice z bližnjih letališč, s katerih letijo letala nizkocenovnih, rednih in čarterskih letalskih družb. Skupaj s podjetjem GoOpti  nudijo povratne kombi prevoze na letališče. Za tiste, ki letalske vozovnice že imate, pa vam v vsakem trenutku lahko ponudijo namestitve po vsem svetu. Na ciljnih destinacijah organizirajo tudi najem avtomobila.

 

Nekaj nasvetov pri načrtovanju potovanj


Za izbiro in organizacijo počitnic Destina turistična agencija svetuje, da je najcenejša in največja izbira počitnic in letalskih vozovnic v času od treh do devetih mesecev pred odhodom, zato je zgodnje načrtovanje dopusta ali potovanja med pomembnejšimi dejavniki organizacije. Priporočajo tudi sklenitev zavarovanja rizika odpovedi potovanja v primeru, da zaradi novonastale bolezni ali drugih vzrokov ne morete na počitnice.

Tistim, ki dopusta ne morejo planirati toliko časa v naprej, nudi destina izbirato med last minute ponudbami, ko pride do znižanja cene zaradi slabše zasedenosti mest na letalu ali v hotelu. »V zadnjem času pa velja pravilo, da ponudbe v zadnjem trenutku niso nič cenejše kot tiste, ki jih rezervirate na začetku prodajnega obdobja oziroma tako imenovane first minute ponudbe,« je povedala Urbančeva.

 

Vsem popotniki in dopustniki si lahko pri Destini uredijo tudi nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini – CORIS, ki povrne morebitne stroške zdravstvenih storitev na destinaciji.

 

»Pred potovanjem je pomembno preveriti veljavnost potnih listov, saj  nekatere države zahtevajo veljavnost potnega lista še šest mesecev po odhodu iz države. Za številne države pa potrebujete tudi vhodni vizum, pri katerem vam pomagamo in svetujemo pri pridobitvi,« svetuje popotnikom Tina Urbanc. »Tistim, ki  se odpravljate v daljne zdravstveno rizične dežele svetujemo, da se prej pogovorite z nami glede priporočljivih in obveznih cepljenj. Nekatera cepljenja morate izvajati večkrat, tudi 3 mesece pred odhodom na pot,« je tudi povedala Urbančeva.

 

Storitve za turistične subjekte in goste Bohinja


»Dogovor o prodaji prostih turističnih kapacitet imamo sklenjen s številnimi oddajalci sob po celotnem Bohinju. In za vse, ki želijo z nami sodelovati nudimo brezplačno objavo nastanitve na naši spletni strani,« je dejala Urbančeva. Ko pride določeno povpraševanje, preverijo razpoložljivost z lastnikom prenočišča in potrdijo rezervacijo. »Za vsako narejeno rezervacijo obračunamo dogovorjeno provizijo. Vedno pa smo odprti za sklepanje novih sodelovanj, zato vabimo vse zainteresirane, da nas pokličejo in da sklenemo dogovor,« je povabila k sodelovanju turistične subjekte v Bohinju Tina Urbanc.

 

V poletnem času imajo odprto poslovalnico tudi na Ribčevem Lazu, kjer posredujejo informacije in pomagajo najti proste kapacitete gostom, ki so prišli v Bohinj brez rezervacije. Na tem mestu si lahko gostje najamejo tudi gorska kolesa, ki jih Destina izposoja tudi za več dni hkrati. Gostom, ki so rezervirali svojo nastanitev prek Destine pa nudijo pri izposoji koles še dodaten popust. Kolesa lehko gostje tudi vnaprej rezervirajo, in sicer po telefonu 04 574 65 11.

 

V primeru, da imate proste sobe, pri Destini vabijo, da to sporočite vsak dan po telefonu 04 574 65 11.

Povezave

www.destina.si

Oglejte si tudi