Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za torek, 28.03.2017

jasno
Zvečer in ponoči bo jasno. Šibka burja na Primorskem bo večinoma ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 0, ob morju ter deloma v Vipavski dolini od 0 do 4 stopinje C.
-3°C | 19°C
sreda, 29.03.2017
0°C | 22°C
četrtek, 30.03.2017
4°C | 22°C
petek, 31.03.2017
4°C | 22°C
sobota, 01.04.2017
3°C | 22°C
Opozorila
Ponedeljek, 27.3.2017 ob 19h
Dodatnega opozorila ni.
-3°C
19°C
jasno
Nahajaš se tukaj: Novice Turizem

Novosti Gostilne Danica


TURIZEM, DRUŠTVA

| |
30.10.2013      15:58
A A

Novosti Gostilne Danica


Po delovni poletni sezoni v Gostilni Danica ne počivamo, ampak promoviramo našo gostilno, društvo in Bohinj po vsej Sloveniji.


Foto: arhiv TD Bohinj
Foto: arhiv TD Bohinj
Deli:

Zadnji konec tedna v septembru smo uspešno sodelovali na kulinarični prireditvi Sladka Istra v Kopru, kjer smo obiskovalcem stojnice nudili specialiteto skutin mousse z belo čokolado in medenim prelivom, polentino tortico in štruklje. Razdelili smo večje število vizitk in ostalega promocijskega materiala. To je bil že drugi nastop Gostilne Danica na tej prireditvi. V oktobru pa smo imeli priložnost pripraviti jedi za Oblikovalsko okuševalnico v Ljubljani.

 

V novembru si bomo vzeli odmor, gostilno odpremo spet za Miklavža. Dovolite, da vas že sedaj povabimo na decembrska slavja in praznovanja. V ta namen smo pripravili povsem nove praznične menije. Kulinarična doživetja bodo vsebovala vse od krožnikov dimljenih dobrot, kostanjeve juhe, pečenih krač, svinjskih ribic z jurčki, postrvinih filejev na zeliščni rižoti pa do jelenovega hrbta s čokoladno omako. Naš šef kuhinje vedno poskrbi tudi za sladka presenečenja.

 

Radi bi vam na kratko predstavili še novost v naši ponudbi – degustacijski meni. Beseda degustacija izhaja iz francoščine in pomeni pokušanje izbranih manjših porcij jedi, ki si sledijo ena za drugo. Gre za pokušanje hrane z vsemi čutili in v dobri družbi, pri čemer pride do izraza tehnično znanje kuharjev. Degustacijski meniji nudijo šefu kuhinje priložnost, da predstavi svoje jedi in tehnike. V naši gostilni tako nudimo 4- ali 5-hodni meni. Z veseljem vam pripravimo tudi več hodov, a sta obvezna predhodna rezervacija in dogovor.

 

 

TD Bohinj




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Bohinj!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Koledar dogodkov Preglej vse
Marec 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6
29.03.2017 | Tečaji in delavnice
Gremo na vrt
04.03. - 29.05.2017 | Tečaji in delavnice
Joga z razgledom - Uvod v novo sezono
05.04.2017 | Kultura
Rdeča kapica
29.03.2017 | Tečaji in delavnice
Gremo na vrt
01.04.201 | Turizem
Domača tržnica na Bohinjski Bistrici
04.03. - 29.05.2017 | Tečaji in delavnice
Joga z razgledom - Uvod v novo sezono
05.04.2017 | Kultura
Rdeča kapica
06.01.2017 | Kultura
OBČASNA RAZSTAVA: Kakšno je bilo vreme na Gorenjskem

Bodite prvi pri oddaji mnenja.