Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za ponedeljek, 01.05.2017

pretežno jasno
Ponoči se bo zjasnilo, zjutraj bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 7 stopinj C.
3°C | 20°C
torek, 02.05.2017
8°C | 22°C
sreda, 03.05.2017
8°C | 21°C
četrtek, 04.05.2017
8°C | 20°C
Opozorila
Sobota, 29.4.2017 ob 16h
Dodatnega opozorila ni.
3°C
20°C
pretežno jasno
Nahajaš se tukaj: Novice Turizem

Novosti Gostilne Danica


TURIZEM, DRUŠTVA

| |
30.10.2013      15:58
A A

Novosti Gostilne Danica


Po delovni poletni sezoni v Gostilni Danica ne počivamo, ampak promoviramo našo gostilno, društvo in Bohinj po vsej Sloveniji.


Foto: arhiv TD Bohinj
Foto: arhiv TD Bohinj
Deli:

Zadnji konec tedna v septembru smo uspešno sodelovali na kulinarični prireditvi Sladka Istra v Kopru, kjer smo obiskovalcem stojnice nudili specialiteto skutin mousse z belo čokolado in medenim prelivom, polentino tortico in štruklje. Razdelili smo večje število vizitk in ostalega promocijskega materiala. To je bil že drugi nastop Gostilne Danica na tej prireditvi. V oktobru pa smo imeli priložnost pripraviti jedi za Oblikovalsko okuševalnico v Ljubljani.

 

V novembru si bomo vzeli odmor, gostilno odpremo spet za Miklavža. Dovolite, da vas že sedaj povabimo na decembrska slavja in praznovanja. V ta namen smo pripravili povsem nove praznične menije. Kulinarična doživetja bodo vsebovala vse od krožnikov dimljenih dobrot, kostanjeve juhe, pečenih krač, svinjskih ribic z jurčki, postrvinih filejev na zeliščni rižoti pa do jelenovega hrbta s čokoladno omako. Naš šef kuhinje vedno poskrbi tudi za sladka presenečenja.

 

Radi bi vam na kratko predstavili še novost v naši ponudbi – degustacijski meni. Beseda degustacija izhaja iz francoščine in pomeni pokušanje izbranih manjših porcij jedi, ki si sledijo ena za drugo. Gre za pokušanje hrane z vsemi čutili in v dobri družbi, pri čemer pride do izraza tehnično znanje kuharjev. Degustacijski meniji nudijo šefu kuhinje priložnost, da predstavi svoje jedi in tehnike. V naši gostilni tako nudimo 4- ali 5-hodni meni. Z veseljem vam pripravimo tudi več hodov, a sta obvezna predhodna rezervacija in dogovor.

 

 

TD Bohinj




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Bohinj!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Koledar dogodkov Preglej vse
April 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9
03.05.2017 | Kultura
Hvaležni medved
04.03. - 29.05.2017 | Tečaji in delavnice
Joga z razgledom - Uvod v novo sezono
08.05.2017 | Kultura
Nerodna Avguština
08.05.2017 | Tečaji in delavnice
Beremo s tačkami
03.05.2017 | Kultura
Hvaležni medved
04.03. - 29.05.2017 | Tečaji in delavnice
Joga z razgledom - Uvod v novo sezono
07.04.2017 | Kultura
OBČASNA RAZSTAVA: Ej, ta naša bolnica nad Bohinjem, sredi gozdov!
08.05.2017 | Kultura
Nerodna Avguština
08.05.2017 | Tečaji in delavnice
Beremo s tačkami

Bodite prvi pri oddaji mnenja.