Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Novosti Gostilne Danica

Po delovni poletni sezoni v Gostilni Danica ne počivamo, ampak promoviramo našo gostilno, društvo in Bohinj po vsej Sloveniji.

Zadnji konec tedna v septembru smo uspešno sodelovali na kulinarični prireditvi Sladka Istra v Kopru, kjer smo obiskovalcem stojnice nudili specialiteto skutin mousse z belo čokolado in medenim prelivom, polentino tortico in štruklje. Razdelili smo večje število vizitk in ostalega promocijskega materiala. To je bil že drugi nastop Gostilne Danica na tej prireditvi. V oktobru pa smo imeli priložnost pripraviti jedi za Oblikovalsko okuševalnico v Ljubljani.

 

V novembru si bomo vzeli odmor, gostilno odpremo spet za Miklavža. Dovolite, da vas že sedaj povabimo na decembrska slavja in praznovanja. V ta namen smo pripravili povsem nove praznične menije. Kulinarična doživetja bodo vsebovala vse od krožnikov dimljenih dobrot, kostanjeve juhe, pečenih krač, svinjskih ribic z jurčki, postrvinih filejev na zeliščni rižoti pa do jelenovega hrbta s čokoladno omako. Naš šef kuhinje vedno poskrbi tudi za sladka presenečenja.

 

Radi bi vam na kratko predstavili še novost v naši ponudbi – degustacijski meni. Beseda degustacija izhaja iz francoščine in pomeni pokušanje izbranih manjših porcij jedi, ki si sledijo ena za drugo. Gre za pokušanje hrane z vsemi čutili in v dobri družbi, pri čemer pride do izraza tehnično znanje kuharjev. Degustacijski meniji nudijo šefu kuhinje priložnost, da predstavi svoje jedi in tehnike. V naši gostilni tako nudimo 4- ali 5-hodni meni. Z veseljem vam pripravimo tudi več hodov, a sta obvezna predhodna rezervacija in dogovor.

 

 

TD Bohinj

Oglejte si tudi