Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za sobota, 03.12.2016

pretežno oblačno
Danes bo povečini pretežno oblačno, le na severovzhodu bo delno jasno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 5, na Primorskem do 10 stopinj C.
-4°C | 4°C
nedelja, 04.12.2016
-5°C | 5°C
ponedeljek, 05.12.2016
-4°C | 6°C
torek, 06.12.2016
-3°C | 7°C
sreda, 07.12.2016
-4°C | 6°C
Opozorila
Sobota, 3.12.2016 ob 12h
Dodatnega opozorila ni.
-4°C
4°C
pretežno oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Turizem

Novosti Gostilne Danica


TURIZEM, DRUŠTVA

| |
30.10.2013      15:58
A A

Novosti Gostilne Danica


Po delovni poletni sezoni v Gostilni Danica ne počivamo, ampak promoviramo našo gostilno, društvo in Bohinj po vsej Sloveniji.


Foto: arhiv TD Bohinj
Foto: arhiv TD Bohinj
Deli:

Zadnji konec tedna v septembru smo uspešno sodelovali na kulinarični prireditvi Sladka Istra v Kopru, kjer smo obiskovalcem stojnice nudili specialiteto skutin mousse z belo čokolado in medenim prelivom, polentino tortico in štruklje. Razdelili smo večje število vizitk in ostalega promocijskega materiala. To je bil že drugi nastop Gostilne Danica na tej prireditvi. V oktobru pa smo imeli priložnost pripraviti jedi za Oblikovalsko okuševalnico v Ljubljani.

 

V novembru si bomo vzeli odmor, gostilno odpremo spet za Miklavža. Dovolite, da vas že sedaj povabimo na decembrska slavja in praznovanja. V ta namen smo pripravili povsem nove praznične menije. Kulinarična doživetja bodo vsebovala vse od krožnikov dimljenih dobrot, kostanjeve juhe, pečenih krač, svinjskih ribic z jurčki, postrvinih filejev na zeliščni rižoti pa do jelenovega hrbta s čokoladno omako. Naš šef kuhinje vedno poskrbi tudi za sladka presenečenja.

 

Radi bi vam na kratko predstavili še novost v naši ponudbi – degustacijski meni. Beseda degustacija izhaja iz francoščine in pomeni pokušanje izbranih manjših porcij jedi, ki si sledijo ena za drugo. Gre za pokušanje hrane z vsemi čutili in v dobri družbi, pri čemer pride do izraza tehnično znanje kuharjev. Degustacijski meniji nudijo šefu kuhinje priložnost, da predstavi svoje jedi in tehnike. V naši gostilni tako nudimo 4- ali 5-hodni meni. Z veseljem vam pripravimo tudi več hodov, a sta obvezna predhodna rezervacija in dogovor.

 

 

TD Bohinj





Povezani članki
0 (Bodi prvi!)
Oceni članek
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Bohinj!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!