Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
2°C
SOB.
17°C
3°C
Oceni objavo

Nova ponudba na Voglu

Od sobote, 1. avgusta, dalje je na Voglu na voljo nova aktivnost, ki dopolnjuje izven zimsko ponudbo.

Gre za skoraj 300 metrov dolg Zip line, ki poteka v dveh delih. Štart je na zgornji postaji gondole na terasi restavracije Viharnik, nato prvi del prečka otroški park in potem še drugi del preko vlečnice Storeč in sedežnice Brunarica. Ali kot so zapisali v sporočilu za javnost: 300 metrov čistega užitka na 1535 metrih nadmorske višine.

 

Zip line Vogel obratuje ob lepem vremenu in ob zadostnem številu prijavljenih med 10. in 15. uro. Cena vozovnice za gondolo, ki vključuje eno vožnjo na Zip lineu znaša za odrasle 25, za otroke, stare od 6 do 14 let, pa 16 evrov. Doplačilo dveh dodatnih voženj znaša 15 evrov za odrasle in 10 evrov za otroke prej omenjene starosti. Imetniki kartice Gost Bohinja imajo 10-odstotni popust.

 

Žičnice Vogel Bohinj si pridržujejo pravico spremembe urnika obratovanja in zaustavitev obratovanja zaradi tehničnih, vremenskih in ostalih nepredvidljivih razlogov ali pojavov.

 

Vabilo

 

Vsi partnerji Žičnic Vogel Bohinj in Turizma Bohinj so vabljeni v torek, 4. avgusta, na dan odprtih vrat, kjer boste lahko brezplačno preizkusili našo novo pridobitev Zip line Vogel. Prosijo le za predhodno prijavo na e-poštni naslov blagajna@vogel.si, in sicer najkasneje do ponedeljka zvečer.

Oglejte si tudi