Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Na Voglu diši po vrhunski kulinariki

Skoraj 3m debela snežna odeja ponuja smučarske užitke z veliko začetnico. Na račun so in bodo prišli tudi ljubitelji dobre hrane in pijače, dobre glasbe in na materinski dan predvsem pripadnice nežnejšega spola, ki jih čaka še nepozabno presenečenje. Letos se bo smučalo tudi še za 1. maj.

Danes se na Voglu odvija KULinariSKI DAN. Vrhunska mojstra svojega poklica, priznana kuharja Štefelin in Jagodic razveseljujeta smučarje s svojimi mojstrovinami. KULSKI DAN vozovnica poleg smučanja namreč vsebuje tudi malico by Jagodic&Štefelin in pijačo dobrodošlice izpod prstov barmana Halačevića ter štartnino za zabavno smučarsko tekmo. 

 

ŽENSKI DAN na Voglu - 25. 3. 2016

Plača ena, smučata dve, oziroma vse pripadnice nežnejšega spola lahko koristijo 50-odstotni popust pri nakupu vozovnice. Zraven spada še štartnina za tekmo za bogate nagrade, pokušina penin, tradicionalni šmorn z darovi zlatorogovega kraljestva in še nepozabno presenečenje, ki pa ga ne smemo izdati.

 

ROCK SKI CLOSING - 26. 3. 2016

Na Voglu se igra tudi ROCK! Pestro dogajanje čez dan, zvečer pa še zadnja priložnost v zimski sezoni za doživetje nočnega Vogla z rock koncertom skupine Super Action Heroes. Gondola bo v večernem času obratovala do 24. ure.

 

SMUČANJE PO STAREM - 28. 3. 2016

Že tradicionalno se bodo na velikonočni ponedeljek na ogled postavili smučarji s starodobno opremo od blizu in daleč. Prava paša za oči in za izobraževanje o bogati smučarski tradiciji v Sloveniji v živo.

 

Do 10. aprila bo smučišče obratovalo vsak dan, potem pa glede na razmere zagotovo še ob vikendih vse do 1. maja. Do konca sezone poteka v Bohinju akcija "smučaj brezplačno", kar pomeni, da pri izbranih ponudnikih za rezervacije za 3 noči ali več ponujajo vozovnice za Vogel brezplačno. 

 

Sveže informacije o stanju redno objaviljajo preko socialnih omrežij Faceboook in Twitter @VogelSkiCenter.


Vogel te dni.

Smučaj brezplačno.

Oglejte si tudi