Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
6°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Hotel Jezero se predstavi

Hotel Jezero je moderen hotel, ki se nahaja na osrednji lokaciji tik ob jezeru. Ima 71 sob in 5 hotelskih apartmajev z direktno telefonsko povezavo, kabelsko TV, mini barom, sefom, sušilcem za lase in balkonom s sedežno garnituro. Hotel ima dvigalo in brezžični internet, gostom pa so na voljo hotelska restavracija Vrtovin s pokrito in letno teraso, a'la carte restavracija Zlatovčica s pokrito teraso, seminarska dvorana Vrtovin, kavarna, internet kotiček, notranji bazen z vrtom, fitnes, savne, masaže, skladišče za smučarsko opremo in parkirišče. Oddaljenost od smučišč: Vogel 4,5 km in Kobla 5 km, organiziran je prevoz s skibusem.

 

V okolici so možne razne aktivnosti: kolesarjenje, pohodništvo, kanjoning, kajak, kanu, rafting, jadralno padalstvo, športno plezanje, ribolov, tenis, jahanje, izposoja čolnov, kopanje, planinske ture, smučanje, smučarski tek, turno smučanje, sankanje, drsanje, krpljanje, plezanje po zaledenelih slapovih,…. Za vsakogar se kaj najde.

 

V Bohinju imamo veliko prireditev, katere lahko obiščete med bivanjem v našem hotelu:

Mednarodni festival alpskega cvetja, Ribiški festival, Dnevi pohodništva v Bohinju, Kresna noč, Kravji bal, Festival kanal, Vasovanje in kmečka ohcet, Glasbeno poletje, Vaški večeri pod lipo, Otroški festival, Triatlon jeklenih, Gledališki večeri na ranču Mrcina,….

 

Zato le obiščite naš hotel in spoznajte ljubeznivosti lepega Bohinja.

Oglejte si tudi