Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

6. Torkovi večeri v Stari Fužini

Že šesto leto zapored se v Stari Fužini v juliju in avgustu vsak torek dogajajo Torkovi večeri, ki jih pri Turizmu Bohinj organiziramo skupaj s KS Stara Fužina-Studor.

Če se spomnim nazaj, ko sva z umetniškim in tudi soidejnim vodjem Jernejem Smolejem pripravila 1. torkove večere, so bili to le trije večeri. Potem pa vsako leto več. Že lansko leto jih je bilo osem in letos prav tako. Vseh osem je bilo izredno dobro obiskanih.

 

Tuji in domači gostje in obiskovalci so lahko od 16. ure dalje obiskali domačo tržnico, na kateri so lahko kupili domače mlečne in mesne produkte, pa tudi ročna dela domačink. Ponudba se je letos razširila še na nekaj zunanjih ponudnikov domačih produktov in izdelkov. Ob 20. uri pa so obiskovalce Torkovih večerov razveseljevali koncerti narodno zabavne glasbe. Za narodno in ljudsko glasbo smo se odločili, da bi obiskovalcem ponudili kar se da raznoliko ponudbo glasbenih in družabnih dogodkov v Bohinju, z dodatno ponudbo domače obrti in produktov pa smo Torkove večere v Stari Fužini še bolj popestrili.

 

V poletnem času se je v Bohinju marsikaj dogajalo vsak dan na različnih mestih. Bilo je raznoliko in pestro, saj je bila ponudba glasbe in dogodkov povsod malo drugačna. Lahko rečemo, za vsakega nekaj. Naj izkoristim priložnost in se zahvalim nekaterim, ki so še dodatno prispevali k uspešnosti Torkovih večerov.

 

Poleg že omenjenega Jerneja Smoleja, gre zahvala tudi predsedniku KS Stara Fužina-Studor Pavlu Zalokarju, vsem sodelujočim na stojnicah, sodelavkam in sodelavcem v TIC Stara Fužina, Heleni Sodja in okrepčevalnici Ančka v Stari Fužini, ki je s svojo ponudbo prispevala k sponzoriranju Torkovih večerov v Stari Fužini.

 

Naslednje leto se vidimo na 7. Torkovih večerih v Stari Fužini.

 

 

Samo Gardener, Turizem Bohinj

 

 

Oglejte si tudi