Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
2°C
SOB.
17°C
3°C
Oceni objavo

Zaključek leta za Akademijo borilnih veščin

December je za Akademijo potekal po načrtih.

Udeležili smo se dveh treningov v Ljubljani, kjer so učenci pridobivali znanje s področja samoobrambe. Trenerji Slavko, Jani in Janez so se udeležili trenerskega posveta v Klubu tajskega boksa v Brežicah in pripravili načrte za prihajajoča tekmovanja.

 

Otroci karateisti so se udeležili božičnega turnirja Kimon 2014 v Ljubljani. Akademijo je zastopalo 15 tekmovalcev, spremljala sta jih trenerja Slavko Zorko in Janez Medja. Naši tekmovalci so nam priborili kar 24 medalj. V skupnem seštevku točk so dosegli prvo mesto in prejeli pokal.

 

Zaključek leta je potekal v ponedeljek, 23. decembra, s predstavitvijo programov, ki jih izvajamo v Akademiji. Na kratko smo se sprehodili skozi rezultate leta 2013 in predstavili začrtane cilje za leto 2014. Seveda nas je obiskal tudi Božiček in nam prinesel darila.

 

Vsem, ki ste sodelovali pri izpeljavi načrtov se lepo zahvaljujemo, še posebej članom Akademije, staršem, prijateljem, sponzorjem, donatorjem in nenazadnje tudi lokalni skupnosti na čelu z Občino Bohinj!

 

 

Janez Medja, trener

Oglejte si tudi