Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
14°C
0°C
Oceni objavo

Leto 2013 v NK Bohinj

Preteklo leto v NK Bohinj je bilo izredno pestro in za več področij tudi prelomno.

Tekmovalni uspehi naših nogometašev so upravičili naša pričakovanja. Največji organizacijski uspeh našega kluba pa je nakup kombiniranega vozila. Od jeseni sodelujemo tudi v projektu Selekcija Zgornje Gorenjske, kjer najbolj talentiranim posameznikom dajemo možnost nastopanja na najvišjih možnih nivojih v Sloveniji. Skupaj z NK Bled imamo v tekmovanjih prijavljene ekipe v prav vseh starostnih kategorijah, kar pomeni sedem ekip. V našem klubu trenira približno 80 otrok in odraslih. Novost v letu 2013 je tudi Mala nogometna šola, ki otrokom starim štiri leta in pol nudi možnost razvijanja splošnih motoričnih sposobnosti, ki jim bodo koristile v življenju in prav v vsakem športu.

 

Tudi organizacijsko smo dejavni na vseh področjih ne le na športnem. Že tretje leto zapored v Bohinj uspešno privabljamo slovenske komike (na zadnje sta nas nasmejala Denis Avdič in Vid Valič), sodelujemo pri novoletnih prireditvah v dvorani Danica, organiziramo nogometne turnirje itd. Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas pri tem podpirali, ter upamo, da nas boste še naprej.

 

Največji poudarek v klubu še vedno dajemo delu z najmlajšimi. Tako smo jih peljali gledat tekmo Slovenske nogometne reprezentance, jih peljali na rafting, priredili piknik, za konec leta pa jih je razveselil tudi Božiček z darili, ki so si jih zaslužili za pridno treniranje skozi leto.

 

Še vedno pa vabimo v svoje vrste vse, ki bi si želeli biti člani našega kluba, da se nam pridružite in postanete del naše zgodbe. Več informaciji in slikovni material dobite na spletni strani www.nkbohinj.si ali na facebook profilu Nogometnega kluba Bohinj.

 

Za konec bom izkoristil tudi priložnost, da vsem Bohinjkam in Bohinjcem v imenu NK Bohinj zaželim veliko zdravja, uspeha in sreče v novem letu 2014, našim članom pa poleg tega še veliko tekmovalnih uspehov.

 

Športni pozdrav!

 

 

UO NK Bohinj

 

Oglejte si tudi