Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

EP v kajakaškem maratonu

Le še 81 dni nas loči od začetka evropskega prvenstva v kajakaškem maratonu na mirnih vodah.

Trenutno je na Evropsko prvenstvo prijavljenih pet držav, med amaterji pa že kar enajst. Med drugimi imamo prijavljenega tudi avstralskega tekmovalca. S članki bi vas radi obveščali o pripravah na prvenstvo, saj si želimo, da boste domačini obveščeni in navdušeni pričakali za naš kraj izredno pomemben dogodek.

 

V prihodnjih dneh bomo razposlali po Bohinju pošto s plakati in letaki, poleg tega pa tudi oglasno pasico oz. »banner« za internetne strani in e-pošto. Veselilo bi nas, če bi te promocijske elektronske elemente čim bolj uporabljali in da bi ves čas do prvenstva plakati viseli v gostilnah, trgovinah, turističnih objektih.

 

Ekipa organizatorjev se vsak dan poveča za kakega člana in če bi radi bili del mozaika, ki bo uspešno predstavil Bohinj v svetu, še ni prepozno, da si vzamete dan dopusta ali pa vsaj popoldne in se nam pridružite. Vsem bomo zelo hvaležni, kot smo hvaležni lastnikom zemljišč, ki so z nami sklenili dogovore in nam dovolijo uporabo za potrebe organizacije.

 

Če bi kdo rad postal naš sponzor, imamo na voljo tudi različne zanimive sponzorske pakete.

 

Več o prvenstvu si lahko preberete na internetni strani, vabimo vas tudi k spremljanju naše facebook strani, naš kontakt za vse zadeve pa je euro2015@bohinj.si.

 

 

Jure Sodja, gen. sekretar

Oglejte si tudi