Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Državni prvak Aljaž in koncert za Jana

V februarju se je zvrstilo veliko regijskih, pokalnih in državnih prvenstev.

Aljaž Repinc je v najbolj številčni kategoriji dečkov do devet let postal državni prvak, Patrik Stare in Taj Klemenčič sta zasedla osmo in 28. mesto. Mitja Arh Đinđo je na državnem prvenstvu v kategoriji dečkov do enajst let pristal tik pod stopničkami, v kategoriji dečkov do 14 let pa sta Mitja Arh Mitko in Miha Arh zasedla osmo in 28. mesto. Rok Arh je v svoji konkurenci pristal na 37. mestu.

 

Poleg rednih kondicijskih treningov in treningov skokov v društvu pripravljamo številne prireditve, ena od teh je bil tudi Valentinov koncert ansambla Spev. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem obiskovalcem za podporo in vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi večera, za njihovo požrtvovalnost. Posebna zahvala velja Jaki Talerju, ki je z glasbenim vložkom in odlično izvedbo popestril večer.

 

Od oktobra lani je član našega društva tudi Jan Lukanič, ki je po kriterijih državne specialne olimpijade dobil mesto v državni reprezentanci in se poleti odpravlja na Svetovne igre specialne olimpijade v Los Angeles. Da bo Jan kondicijsko čim bolje pripravljen in da se bo kot prvi Slovenec s kolesom s svojimi vrstniki pomeril kar na treh razdaljah (10, 15 in 25 km), skrbijo trenerji našega društva, ki so za Jana pripravili poseben program treningov. Cestno kolo Scott, s katerim bo Jan lahko močna konkurenca svojim vrstnikom, mu je pred kratkim podaril Kolesarski klub Sava Kranj.

 

Ker se bo Jan na treninge v Kranj vozil tudi večkrat na teden in ker za tako pomembno tekmovanje potrebuje ustrezne priprave, dodatno kolesarsko opremo in »trenažer«, organizira NSD Bohinj zanj dobrodelni koncert z osrednjo gostjo Tanjo Žagar, ki bo v petek, 17. aprila, ob 20. uri v Kulturnem domu Joža Ažmana.

 

 

 

Vesna Arh, NSD Bohinj

Oglejte si tudi