Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-3°C
SOB.
10°C
2°C
Oceni objavo

Večgeneracijski center Gorenjske tudi v Bohinju 

Projekt Večgeneracijski center Gorenjske je nastal v partnerstvu gorenjskih ljudskih univerz in Zavoda O, v Bohinju pa bomo izvajali dogodke pod okriljem Ljudske univerze Jesenice, ki bo v sodelovanju in s sofinanciranjem Občine Bohinj izvajala programe večgeneracijskega centra v Bohinju. Namen projekta je izvajanje dejavnosti, s katerimi pripadnike različnih ciljnih skupin spodbudimo k sodelovanju in delovanju v skupnosti. 

Dejavnosti, ki se bodo odvijale, bodo namenjene različnim generacijam in skupinam občanov. V januarju smo izvedli dve kreativni delavnici in predavanje o zdravem načinu življenja, v februarju (20. 2. 2017) pripravljamo predavanje o varni rabi interneta (nasveti za starše in druge uporabnike interneta) ter dve kreativni delavnici: izdelajmo glinen krožnik/skodelico (13. 2. 2017) in slikajmo z akrilom (27. 2. 2017). Vse dejavnosti se bodo odvile v sejni sobi Kulturnega doma Joža Ažmana v Bohinjski Bistrici, začele se bodo ob 17.00. V februarju bomo začeli tudi z brezplačnim tečajem slovenščine za tujce – zainteresirane prosimo, naj se nam javijo na spodnji kontakt, uvodno srečanje pa bo v ponedeljek, 6. 2. 2017, ob 17. uri v sejni sobi Kulturnega doma Joža Ažmana v Bohinjski Bistrici.
 

Dejavnosti večgeneracijskega centra bodo brezplačne, o njih pa bomo obveščali s plakati in v Bohinjskih novicah. Za dodatne informacije lahko pokličete na 068-125-238 – Katjuša ali pa pišete na
 katjusa@bohinj-sport.com. 

Vabljeni, da se nam pridružite!

zapisala Katjuša Lapajne

Oglejte si tudi