Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Ne zanašajte se le na govorice!

Že veste, kako do vseh relevantnih informacij? Kaj vse se dogaja v vaši občini? O lokalnem dogajanju, novicah in dogodkih vas sosedje in soobčani že obveščajo prek portala MojaObčina.si.
Portal je domiselno zasnovan predvsem z mislijo na lokalne uporabnike. Navigacija po spletni strani mojaobcina.si je preprosta, zato lahko kar najhitreje poiščete dogodke in novice občine, ki vas v tem trenutku zanimajo. Poleg enostavnosti, zanesljivosti in prilagodljivosti uporabe je portal namenjen objavam društev, zavodov, šol, turističnih organizacij in podjetij, ki želijo znotraj svojega lokalnega okolja obveščati o dogodkih, ki jih prirejajo.

Portal MojaObčina.si je v petih letih postal eden izmed vodilnih lokalnih obveščevalcev, občinam pa je omogočil hitro obveščanje občanov in digitaliziral ter na moderen način povezal generacije mladih in starejših, ki na portalu skupaj soustvarjajo lokalno dogajanje.

Pomembna posebnost portala je namreč v tem, da na njem prav vsakdo lahko obvešča svojo in sosednje lokalne skupnosti. Registracija na portalu je brezplačna, omogoča pa objavljanje novic, prihajajočih dogodkov, dodajanje fotografij, pošiljanje tedenskih e-novic in urejanje vizitke vaše organizacije, s tem pa ponuja svojevrstno predstavitev podjetjem, društvom in organizacijam, ki jih velike medijske hiše pogosto spregledajo. To so tudi razlogi za priljubljenost portala in vedno večji doseg bralcev, ki jih privabljajo zanimive vsebine in natrpan koledar dogodkov.

Ne zanašajte se le na govorice, da izveste vse o najaktualnejših dogodkih in priložnostih za zabavo ali izlet. Pridružite se najhitreje rastočemu spletnemu portalu MojaObčina.si. Na novice ni treba več čakati, da pridejo s pošto do vašega praga. Prijavite se na lokalne e-novice in tedensko prejemajte novice v svoj e-nabiralnik. Želite aktivno sodelovati? Všečkajte stran MojaObčina.si na Facebooku in povabite k druženju tudi svoje prijatelje.

Želite pisati in soustvarjati? Kako in kje začeti, si oglejte na YouTube kanalu MojaObčina.si.

Oglejte si tudi