Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Praznovali smo občinski praznik

V ponedeljek, 26. avgusta, je v dvorani kulturnega doma Joža Ažmana potekala osrednja prireditev ob občinskem prazniku naše občine.

Občinska priznanja so prejeli: Majda Kromar je prejela naziv častna občanka, Valentin Štendler je prejel zlato plaketo, Andreja Jensterle in sodelavke iz Vrtca Bohinj so prejele bronasto plaketo, Janez Pikon je prejel županov znak in Jaka Tišov je prejel posebno priznanje.

 

Prireditev je letos vodila Katarina Košnik, ki se je dobro odrezala tudi kot snovalka in režiserka programa. Ideja o fotografski projekciji dogodkov in dosežkov, ki so zaznamovali preteklo leto, je dobra in nadgradljiva. Lahko bi celo postala nekakšna stalnica, nekakšna rdeča nit, na katero se nizajo vsako leto nove zanke.

 

V kulturnem programu sta se letos predstavili instrumentalistki Eva in Špela Jensterle. Eva je blestela na flavti, Špela pa kot njena spremljava na klavirju. Svoje plesno znanje so pokazale najobetavnejše plesalke Plesalnice Bohinj Maruša Odar s solo nastopom ter Ana Ogrin in Neža Ribnikar v paru. Člana Gledališča 2B Klemen Langus in Samo Gardener sta sodelovala pri predstavitvah dogajanja v preteklem letu in pri predstavitvah občinskih nagrajencev. Za pogostitev, ki je na obiskovalce prireditve čakala v preddverju Ažmanovega doma, pa so poskrbele članice društva Kmečke žene Bohinja.

Oglejte si tudi