Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

Čistilna akcija "Prijatelji, očistimo Bohinj!"

Pozdravljeni!

Leto je naokoli, pomlad je že potrkala na vrata, zato vas tudi letos prisrčno vabimo k naši vsakoletni čistilni akciji »Prijatelji, očistimo Bohinj!«. Letos se bo čistilna akcija odvijala v soboto, 8. aprila

 

Zbirna točka za vse udeležence bo v Kampu Danica v Bohinjski Bistrici, kjer bo mogoče od 8.00 ure dalje prevzeti vreče za smeti, rokavice ter malico za udeležence akcije. Vreče za smeti in rokavice pa bo mogoče prevzeti tudi v tednu pred čistilno akcijo na Režijskem obratu občine Bohinj, vsak dan med 8.00 in 15.00 uro. Vse vodje društvenih akcij naprošamo, da približno število udeležencev, lokacijo čiščenja in kontaktni telefon vodje društvene akcije sporočijo na Občino Bohinj, točneje Nataši Fujs, na tel. št. 04 577 01 19 ali na elektronski naslov: natasa.fujs@obcina.bohinj.si. Ker društva po navadi čistite na istih lokacijah, bomo karto sodelujočih društev z vrisano lokacijo objavili na spletni strani Občine v nekaj dneh.


Tudi letos bo čistilna akcija potekala v soorganizaciji Turizma Bohinj, Turističnega društva Bohinj in Občine Bohinj. Moči bomo na terenu združili z udeleženci Zelenega vikenda in  verjamemo, da se nam boste pridružili tudi vi, ker tudi vam ni vseeno, v kakšnem okolju živimo in v kakšno okolje zahajamo.

Verjamemo, da se boste tudi letos odzvali v takem ali še večjem številu kot pretekla leta.

 

Z lepimi pozdravi.

 

Za organizatorje (Občina Bohinj, Turizem Bohinj, TD Bohinj):

Nataša Fujs, mag. varst. nar.

višja referentka za okolje in prostor, Občina Bohinj

Oglejte si tudi