Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Zaključek večerov pod lipo

Poletni ponedeljkovi večeri pod lipo v Srednji vasi se za eno leto poslavljajo. Po odzivih obiskovalcev in domačinov se zdi, da bi jih lahko kar celo leto pripravljali. V letošnjem letu smo izvedli osem večerov.
Ponosni smo lahko za vsak večer posebej. Bilo je pestro in zanimivo. Nastopilo je veliko število glasbenikov, plesalcev, pevcev in verjamemo, da nihče ni razočaral. Gostje so lahko uživali v kulinarični ponudbi, kjer smo med drugim ponudili zaseko, mohant, krompir, ajdove krape, skutni mousse in žgance, tako da smo tudi na tem področju predstavili Bohinj.

 

Ker smo za letos zaključili se v imenu organizatorjev zahvaljujemo vsem sodelujočim in nastopajočim, še posebej pa našim Srenjskim predicam, brez katerih si teh večerov sploh ne moremo predstavljati. Zahvala gre tudi vsem »Podliparcam« in sosedom za vso pomoč, pripravljenost in voljo, s katero so bili tudi letošnji Večeri pod lipo odlično pripravljeni in tudi sprejeti. Vsi skupaj se lahko že veselimo prihodnjega poletja, ko se zopet srečamo na istem mestu ob istem času.

 

 

TD Bohinj

Oglejte si tudi