Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za nedelja, 04.12.2016

pretežno oblačno
Ponoči bo na jugozahodu zmerno do pretežno oblačno, drugod delno do pretežno jasno. Zjutraj bo po nekaterih nižinah nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do -3, na Primorskem do 6 stopinj C.
-2°C | 4°C
torek, 05.12.2016
-2°C | 6°C
sreda, 06.12.2016
-3°C | 6°C
četrtek, 07.12.2016
-1°C | 5°C
petek, 08.12.2016
-4°C | 5°C
Opozorila
Sobota, 3.12.2016 ob 16h
Dodatnega opozorila ni.
-2°C
4°C
pretežno oblačno
Nahajaš se tukaj: Dogodki

Uporaba starodavnih žit v naši vsakodnevni prehr...


Tečaji in delavnice
 | 
09.11.2013 ob 18:00
A A

Uporaba starodavnih žit v naši vsakodnevni prehrani


Kje: OŠ dr. Janeza Mencingerja, Savska cesta 10, 4264 Bohinjska Bistrica
Kdaj: 09.11.2013 ob 18:00
Organizator: 

Javni zavod TNP



Pira, kamut, proso, ajda, rž in ječmen so zapostavljena žita, ki pa so pravi prehranski biser.


Kako uporabiti ta živila, ki jih dobimo okrog svojega doma, tako, kot so to počeli naši predniki, bomo spoznali na delavnici, ki bo v okviru projekta Otroški parlament o naravi in tradiciji
(LEADER LIN 2011) potekala v soboto, 9. novembra 2013, ob 18. uri, v prostorih OŠ dr. Janeza Mencingerja Bohinjska Bistrica pod vodstvom Mateje Reš. Predstavila vam bo razloge za sprotno mletje žit v moko, nekaj jedi bomo poizkusili, kakšno pa tudi pripravili.

Prijave na delavnico zbiramo do 8. novembra 2013 ali do zapolnitve mest na info.trb@tnp.gov.si.

Prijavite se lahko tudi po telefonu: 04 5780 245 vsak delovnik med 9. in 14. uro.


Lokacija: OŠ dr. Janeza Mencingerja


Priloge:
PDF
Vabilo
8954_2013_11_09_starodavna_zita.pdf (308,18 KB)

Prenesi vse


Deli z ostalimi:
Komentiraj dogodek

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!
Prideš na dogodek?

Udeležbe na dogodku ni potrdil noben uporabnik.