Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
4°C
JUTRI
8°C
4°C
Oceni objavo

Zasip bo dobil Turistično društvo!

Predsednica društva je postala Mateja Vilman, doma iz Zasipa, 23 letna študentka podiplomskega magistrskega programa na Ekonomski fakulteti v Ljubljani- smer Turizem. Društvo je, kar se tiče formalnosti, ustanovljeno, v kratkem bo  tudi ustanovitveni občni zbor. Prijavili so se na javni razpis za sofinanciranje programov turističnih društev v Občini Bled in čakajo na informacije, upajo, da bodo čimprej pričeli z delom. Pričakujejo, da bodo ljudje pozitivno sprejeli ustanovitev društva in da bodo zainteresirani za sodelovanje.

 

Namen ustanovitve društva je pospeševanje turizma v Zasipu, krajevna promocija obiskovalcem ter informiranje o turistični ponudbi in krajevnih znamenitostih.

Njihovi  cilji so narediti zloženko s turistično ponudbo, izdelati spletno stran, sodelovati pri čistilni akciji, izvesti natečaj za izbor najlepše urejenih hiš, postaviti turistične table, ureditev pohodniške točke in poti na vrhu Homa, sodelovali bodo pri ostalih akcijah v Zasipu! Na fotografiji: gasilska vaja pred domom krajanov v Zasipu

Oglejte si tudi