Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
8°C
Oceni objavo

Ustvarjalni podjetnik

Lev Nikolajevič Tolstoj je zapisal: "Izzvati v sebi že nekoč doživljeno čustvo in nato s kretnjami, linijami, barvami, podobami, izraženimi z besedami, predati to čustvo tako, da tudi drugi doživijo isto čustvo, to je stvar umetnosti." Naši ustvarjalci bodo predajali svoja čustva - doživite in sprejmite jih na skupnih prodajnih razstavah.

 

Slavnostne otvoritve razstav bodo potekale:

  • v petek, 13.novembra 2015, ob 18.00 uri v prostorih Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani – razstava bo na ogled do nedelje 15. novembra v času odprtja muzeja.
  • v petek, 27. novembra 2015, ob 18.00 uri v prostorih Infocentra Triglavska roža Bled – razstava bo na ogled do nedelje 29.novembra 2015 v času odprtja infocentra.

 

Predstavitve sodelujočih umetnic bo spremljal krajši glasbeni program in manjše pogostitve.

 

Na Bledu se vam bodo predstavili Romana Žitko, Petra Rakovec, Cilka Demšar, Slikarsko društvo Atelje Bled, Barbara Sterle, Claudia Markizeti, Slavko Petrov in Mojca Ogris. V Mojstrani pa se vam bodo predstavile Alenka Malej Kramar, Marina Branc, Marija Pezdirnik, Marija Jerica Knafelj, Angelika Podvalnaja.

 

Vabimo vas, da nas obiščete in si ogledate naša dela, ki zajemajo vse od unikatnih »kvačkarij«, pletenin, nakita, slik, dekorativnega šivanja, izdelkov iz lesa, copat in mnogo drugih ustvarjanj. Če še ne veste, kaj kupiti prijatelju za darilo ali si preprosto želite nekaj unikatnosti in ustvarjalnosti, boste izbrana razstavljena dela lahko tudi kupili. V ponudbi se bo zagotovo našlo nekaj za vsakogar in za vsako priložnost.

 

Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite.

 

Jasmina Bagar

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske

Oglejte si tudi