Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Uporabna zelišča

Bled - Narava v svojih darovih skriva velikansko moč, ki pa je človek velikokrat ne prepozna, kaj šele da bi jo znal izkoristiti. Stare modrosti se počasi izgubljajo, v vse hitrejšem tempu življenja pa postajamo žrtve stresa, utrujenosti in slabega počutja. Ključ do boljšega zdravja in počutja, večje sproščenosti ter življenjske energije pa lahko predstavlja zeliščarstvo. Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas zato v sodelovanju z Občino Bled in Občino Gorje tudi v letošnjem letu vabi, da se nam pridružite v okviru projekta Uporabna zelišča. Za sodelujoče v okviru projekta bomo organizirali vsaj 3 različne delavnice na temo zelišč. Delavnice bodo teoretične kot tudi praktične narave. V sklopu projekta pa bomo organizirali tudi strokovno ekskurzijo, v okviru katere bomo obiskali eno od zeliščarskih kmetij v Slovenji.

Projekt »Uporabna zelišča« je sofinanciran s strani Občine Bled in Občine Gorje ter je namenjen njunim občanom. Udeležba v projektu je brezplačna. Prijave bomo zbirali do 15.3.2014. Število mest je omejeno.

 

Za več informacij in prijave smo dosegljivi na Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice; na  tel. št. 04 581 34 17 – Urška Železnikar ali na elektronskem naslovu urska.zeleznikar@ragor.si.

 

Vabljeni!

Urška Železnikar, Ragor

Oglejte si tudi