Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

RDO Gorenjska bo delala še naprej

Bled - Regionalna destinacijska organizacija Gorenjska je preko javnega razpisa Ministrstva za gospodarstvo, od leta 2011 do leta 2013 izvedla številne projekte, ki jih je delno financiral Evropski sklad za regionalni razvoj, vse gorenjske občine in lokalne turistične organizacije Gorenjske. RDO vodi Turizem Bled.

 

V tem času so izdali deset različnih promocijskih publikacij, izdelali Strategijo gastronomije Gorenjske, izdali Kartico gosta, razvijali integralne turistične produkte, nastopili na dvanajstih sejmih doma in v tujini in še bi lahko naštevali. Projekt je trajal dve leti in se je lani oktobra uradno zaključil, vendar je 22-članski upravni odbor sklenil, da bi bilo škoda, če bi delo zamrlo. Zato so se odločili, da bodo gorenjske občine in LTO-ji projekt naprej peljali sami.

 

Velika pridobitev za skupno predstavitev regije bo tudi novo Regijsko turistično naravovarstveno informacijsko središče Triglavska roža na Bledu, ki bo od letošnje pomladi naprej predstavljajo pomemben del regijskega delovanja na področju razvoja, promocije in trženja gorenjskega turizma.

Oglejte si tudi