Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Hotela Kompas in Lovec v sezoni s še bogatejšo gostinsko ponudbo

 Kulinarika postaja vedno pomembnejši sestavni del dopustovanja. V hotelih Kompas in Lovec temu trendu sledimo s še obogateno gostinsko ponudbo, ki pa ni namenjena zgolj hotelskim gostom, temveč tudi domačinom.

V Hotelu Kompas so sredini večeri namenjeni spoznavanju slovenske kulinarike. Penzionska večerja je obarvana lokalno in domače in vsebuje tipične slovenske jedi kot so kranjska klobasa, belokranjska pogača, domača goveja juha, dušena govedina po lovsko, file postrvi v koruzni srajčki in žlikrofi, za sladico pa gostom postrežejo s kremno rezino, gibanico, jabolčnim zavitkom in potico.

Ob petkih je na voljo večerja »al fresco« na terasi, katere rdeča nit so sezonske jedi s pridihom mediterana. Goste razvajamo s hobotnico v solati, hladno kumarično juho, mesninami z žara, filejem orade, testeninami s tartufato in širokim izborom solat, sladek zaključek pa predstavljajo različni sadni in čokoladni moussi.

Nedelja je v Hotelu Kompas čas za slavnostno večerjo, ko se na mizi znajdejo najbolj »fine« jedi: kraški pršut, hladne morske dobrote, ramstek in file lososa ter izbor pit in tortic za poobedek.

V Hotelu Lovec ob četrtkih nadaljujemo z izredno dobro sprejetimi slovenskimi večeri na terasi restavracije Grill Lovec, petkove večere popestri glasba v živo.

Andreja PALHARTINGER

Oglejte si tudi