Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

TRAJNOSTNA MOBILNOST ZA OBČINO BLED - UKREPAJMO DANES ZA PRIJAZNEJŠI JUTRI

3. javna razprava v sklopu priprave Celostne prometne strategije Občine Bled

 

V sklopu izdelave Celostne prometne strategije Občine Bled (CPS Bled) bomo v četrtek, 10. 11.2016, ob 16. uri v prostorih Občine Bled (Cesta svobode 13, Bled) izvedli 3. javno razpravo z naslovom

Trajnostna mobilnost za občino Bled - ukrepajmo danes za prijaznejši jutri.

 

V sklopu projekta smo organizirali prvo in drugo javno razpravo, izvedli intervjuje in ankete ter izdelali analizo stanja prometa v občini. Vse zbrano smo strnili v poročilo o zaključkih 1. faze projekta. V celoten proces izdelave strategije želimo vključiti čim širšo množico občanov in tako zagotoviti, da bo končni dokument v pomoč pri reševanju prometne problematike v Občini Bled.

 

Namen tretje javne razprave je natančno opredeliti cilje, s katerimi želimo doseči zastavljeno vizijo oziroma zaželeno stanje v prihodnosti. Posebno pozornost bomo torej posvetili viziji Občine Bled. Razprava je pomembna za oblikovanje prioritet, predlogov in same vizije. Na podlagi analize stanja, izvedene v preteklih mesecih, že poteka oblikovanje in izbiranje najboljših ukrepov.

 

Vljudno vabljeni, da s svojim sodelovanjem pripomorete k čim optimalnejšemu oblikovanju prometne strategije na območju Občine Bled.

 

Zaradi zagotovitve vseh pripomočkov pri izvedbi javne razprave vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite po elektronski pošti (tjasa@b22.si) ali preko telefonske številke (041 370 762).

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada.

Oglejte si tudi