Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Sprejem odličnjakov

Ob koncu šolskega leta je župan Janez Fajfar v prostorih Občine Bled sprejel učence, ki so v vseh letih  osnovnega šolanja dosegli odličen uspeh. V letošnji generaciji je bilo v OŠ prof.dr. J. Plemlja Bled  11 učencev,  ki so v celem obdobju osnovnega šolanja dosegali odlične rezultate.

Učenci, ki so v šolskem letu 2014/2015 iz Osnovne šole prof.dr. J. Plemlja Bled zaključili šolanje z odličnim uspehom v vseh letih, so:

 

Miha JAN,  Naja VIDIC LESKOŠEK,  Matevž PINTAR,  Aleksander PIBER , Vita MESEC, Manca POVŠIN, Petra KUNČIČ,  Mojca SEBANC,  Ema LUKAN,  Anja ZUPAN in  Dolores DOLAR BRATUŠA.

Župan jim je tradicionalno podaril Blejski zbornik ter sezonsko vstopnico za Grajsko kopališče.

Učencem  je dejal, da je človekova uspešnost pomembna skozi rezultate, ki jih dosega, prav tako pa je zelo pomembna tudi njegova notranja odličnost, ki se kaže v odnosu do drugih ljudi.  Želja vseh je, da se perspektivni mladi ljudje vračajo nazaj v blejsko občino in s svojim znanjem prispevajo k razvoju turizma in gospodarstva celotnega Bleda z okolico.  Župan je še poudaril, da kjerkoli že bodo, naj bodo ponosni na to, da so doma v blejski občini, kar pomeni tudi odgovornost, saj izhajamo iz tako lepega kraja. Skupaj z ravnateljico Osnovne šole prof.dr. J. Plemlja Bled Natašo Ahačič sta jima zaželela  uspešno pot pri nadaljnjem šolanju in v življenju nasploh.  Po uradnem delu  je  sledila še manjša sladka pogostitev.

Neja Gašperšič, Občina Bled

Oglejte si tudi