Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Zelo uspešna sezona Drsalnega kluba Bled

Bled - Mladi drsalci Drsalnega kluba Bled to sezono pobirajo medalje na vseh tekmovanjih, tako doma kot tudi v tujini.

 

V preteklem mesecu je v Beogradu potekala 2.tekma za Evropski kriterij, kjer so dosegli naslednje rezultate: Miha Demšar 3. mesto, Melanija Mencinger 6., Bela Mohorič in Evita Čelesnik 8., Eva Demšar 14., Amalija Mencinger 22. mesto.

 

Sledila je tekma za Pokal Tivolija -  Zmajčkov pokal s sledečimi uvrstitvami: Bela Mohorič 2.mesto, Melanija Mencinger 3., Miha Demšar 5., Eva Demšar 10., Evita Čelesnik 15, Anja Mrak 21., Amalija Mencinger 24. mesto.

 

Na 4. tekmi za Evropski kriterij v Vrbi /Feldkirchu je klub zastopal samo Miha Demšar in dosegel odlično 2.mesto.

 

16.in 17. marca je v Celju potekala tekma za Pokal Slovenije, to je poleg državnega prvenstva najpomembnejša Slovenska tekma. Tu so drsalci DK Bled praktično v vseh kategorijah stali na stopničkah. 1.mesto je zasedla Eva Grilc (odrasli), 2.mesto so osvojile Melanija Mencinger (deklice D), Anja Demšar (deklice C) ter Bogdana Steblovnik (odrasli). 3.mesto sta osvoji Bela Mohorič (deklice D) in Evita Čelesnik (mladinke). Zala Tamše je s svojim premiernim nastopom zasedla 7. mesto, Amalija Mencinger je bila 12, Anja Mrak pa 21.

 

Drugačen trenerski pristop, pozitivna energija na treningih ter ljubezen do tega čudovitega športa vodi do odličnih rezultatov. Sezona se počasi zaključuje, čakata jih še dve tekmi, želja po treniranju pa ostaja močna. Zato vse, ne glede na starost, vabimo v svoje vrste. Ne bo vam žal.

 

Drsalni klub Bled

Oglejte si tudi